Asiasi on meille tärkeä! Meihin saat yhteyden puhelimella, sähköpostilla, sosiaalisessa mediassa tai käymällä paikan päällä seurakuntatalon aukioloaikoina tai sovittuna aikana.

Kun asiasi koskee kirkollisia toimituksia (kaste, vihkiminen ja hautaan siunaaminen),  varaa aika kirkkoherranvirastosta viraston aukioloaikoina ma-to klo 9-13 puh. 015 471 056 tai sähköpostilla: sulkavan.srk(at)evl.fi. Kirkkoherranvirasto sijaitsee seurakuntatalolla, jonka käyntiosoite on Vilkaharjuntie 1, 58700 SULKAVA

Seurakunnan laskutusosoite on

Kirkon Palvelukeskus/
Sulkavan seurakunta
++3233++
00026 Basware

Seurakunnan tiloja vuokrataan seurakuntalaisten käyttöön seuraavilla hinnoilla (sisältää ALV:n 24 %):

Seurakuntasalin vuokra 150 €/tilaisuus

Seurakuntasalin kahvio (enintään 25 henkilölle) 100 €/tilaisuus

pöytäliinojen vuokra (seurakuntasali) 100 €/tilaisuus

pöytäliinojen vuokra (kahvio) 50 €/tilaisuus

LÄHETYSTUVAN  TILAVUOKRAT (sisältää ALV:n 24 %)

kokous tai muu vastaava tilaisuus (alle 2 h)    20,00 € / kerta

lisäveloitus / alkava tunti                    10,00 € / tunti

vakiovuoro viikoittain                                         50,00 € / kuukausi

muistotilaisuus, syntymäpäivät tms.                 100,00 € / kerta

Kirkollisiin toimituksiin (kaste, häät ja hautajaiset) Sulkavan ja Lohikosken kirkon käyttö on ilmaista Sulkavan seurakunnan jäsenille. Kirkkoon kuulumattomilta ja ulkopaikkakuntalaisilta peritään vuokraa Sulkavan ja Lohikosken kirkkojen käytöstä 300 €/tilaisuus

Virkatodistusten tilaus tapahtuu täyttämällä lomake osoitteessa https://lomakkeet.evl.fi/sulkavan-seurakunta/virkatodistus, sähköpostilla: sulkavan.srk(at)evl.fi tai soittamalla kirkkoherran virastoon aukioloaikoina.

Virkatodistuksen hinta on kirkon yhteisestä jäsentietojärjestelmästä tulostettuna 9 euroa (myös silloin jos siihen haetaan tietoa perhelehdistä tai kirjamuotoisista kirkonkirjoista ja tiedot koskevat todistuksen päähenkilön yksittäistä avioliitto-, muutto-, tai kuolintietoa tai kirkollista toimitusta).

Muutoin virkatodistuksen hinta on 30 euroa tai jos saman sisältöisiä todistuksia tilataan kaksi tai useampia eri käyttötarkoituksiin, ensimmäisestä peritään 30 euroa ja jokaisesta seuraavasta 9 euroa.

lasimaalaus