Tervetuloa asioimaan!

Asiasi on meille tärkeä!

Meihin saat yhteyden puhelimella, sähköpostilla, sosiaalisessa mediassa tai käymällä paikan päällä seurakuntatalon aukioloaikoina tai sovittuna aikana.

Kun asiasi koskee kirkollisia toimituksia (kaste, vihkiminen ja hautaan siunaaminen),  varaa aika kirkkoherranvirastosta viraston aukioloaikoina ma-to klo 9-13 puh. 015 471 056 tai sähköpostilla: sulkavan.srk(at)evl.fi. Kirkkoherranvirasto sijaitsee seurakuntatalolla, jonka käyntiosoite on Vilkaharjuntie 1, 58700 SULKAVA

Virkatodistusten tilaus tapahtuu täyttämällä lomake osoitteessa https://lomakkeet.evl.fi/sulkavan-seurakunta/virkatodistus, sähköpostilla: sulkavan.srk(at)evl.fi tai soittamalla kirkkoherran virastoon aukioloaikoina.

Virkatodistuksen hinta on kirkon yhteisestä jäsentietojärjestelmästä tulostettuna 9 euroa (myös silloin jos siihen haetaan tietoa perhelehdistä tai kirjamuotoisista kirkonkirjoista ja tiedot koskevat todistuksen päähenkilön yksittäistä avioliitto-, muutto-, tai kuolintietoa tai kirkollista toimitusta).

Muutoin virkatodistuksen hinta on 30 euroa tai jos saman sisältöisiä todistuksia tilataan kaksi tai useampia eri käyttötarkoituksiin, ensimmäisestä peritään 30 euroa ja jokaisesta seuraavasta 9 euroa.

lasimaalaus