Tapiola

Tapiolan leirikeskus

Pieksänlahdentie 334, 58700 Sulkava

Tapiola

tässä hieman tarjouksia lähestymistavoiksi:

Tapiolan leirikeskus sijaitsee luonnonkauniilla Saimaan ranta-alueella (paljonko neliöitä/hehtaareita? kuuluuko tähän?) on ollut seurakunnan käytössä vuodesta 19?? alkaen toimittuaan sitä ennen Partio-opistona (löytyisiköhän Sulkavan historiasta tähän lisätietoa?). Leirikeskuksen rakennukset ovat (vanhoja armeijan???) parakkeja, joiden rakennusmateriaalit eivät täytä tämän päivän turvallisuus/terveysvaatimuksia. Näin ollen Tapiolaa ei voida enää käyttää seurakunnan omien leirien/rippikoululeirien pitopaikkana eikä myöskään vuokrata ulkopuolisille yöpymistä varten.

Päärakennuksessa on keittiö ja tilat ruokailua ja muuta mahdollista ohjelmaa varten.

Tapiolassa on käytettävissä kaksi rantasaunaa ja touko-syyskuussa seurakunta tarjoaa viikottaisen saunomismahdollisuuden tiistai-iltaisin.

Kirjoittakaa tiedot