"Siellä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään." Matt.18:20

Hei nuori! Etsitkö tekemistä vapaa-ajallesi?

Seurakunta on monessa mukana. Käymme pitämässä kouluilla aamunavauksia ja teemme luokkien kanssa tapahtumia ja leirejä. Retkiä ja leirejä säännöllisesti lähelle ja hiukan kauemmaksikin. Miksi et siis sinäkin tulisi mukaan seurakunnan toimintaan? Nuorten kanssa toimivat aikuiset, kerhonohjaajat ja isoset. Ideoillesi on tilaa! Seurakunnan nuorisotyössä on mahdollista toteuttaa ideoita hyvinkin nopeasti. Toisinaan ideat vaativat ’kypsymistä’ ja oikeaa aikaa. Kerro meille millainen olisi sinun nuoriseurakunta.

Nuorisotyö pyrkii järjestämään erilaisia retkiä ja tapahtumia, joko yksin tai yhteistyössä eri yhteistyötahojen kanssa. Toiminta on kaikille avointa. Monet tapahtumat ovat avoimia vauvasta vaariin. Meillä on aina tilaa niin osallistujille kuin vapaaehtoisillekin!

Ajankohtaiset tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

pitsaa leirillä ja koloöissä.
Kasvatustyön seurakuntapastori 1.3. alkaen
Vilkaharjuntie 1