Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan

Mitä vapaaehtoistoiminta on?

• Vapaaehtoisena voit osallistua yksittäisiin tehtäviin tai tulla mukaan pitemmäksi aikaa. Voit itse määritellä antamasi ajan.
  • Vapaaehtoistoiminnasta ei makseta palkkiota. Palkkio osallistumisesta on ihmisten kohtaaminen ja auttaminen sekä tekemisen ilo.
  • Vapaaehtoistoiminta perustuu luottamukseen ja sitoudut vaitiolovelvollisuuteen.

Olet tervetullut mukaan omin tiedoin ja taidoin. Saat kuitenkin perehdytyksen tehtävääsi.

Sulkavan seurakunnassa on tarjolla monenlaista vapaaehtoistyötä

Jos etsit mielekästä tekemistä, jos sinulla on aikaa ja auttamisen halua, olet tervetullut mukaan toimintaan. Seurakunta on yhteisö, jossa kaikki sen jäsenet on kutsuttu tukemaan toinen toistaan erilaisissa elämänvaiheissa. Jokaiselle löytyy varmasti mieluinen tapa toimia läheisten hyväksi. Tehtävät voit valita omien kykyjesi ja halujesi mukaisesti. Tule rohkeasti mukaan!