Esirukouspyyntö

Esirukouspyynnön voit jättää kirkkoon, seurakuntatalon aulassa olevaan laatikkoon tai lähettää pyynnön alla olevalla lomakkeella. Seurakunnan työntekijät rukoilevat esirukousaiheiden puolesta ja tuovat niitä myös jumalanpalveluksen esirukoukseen. Yksityiskohtia jätetään pois, jottei henkilöä voitaisi tunnistaa. Mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä, lisää yhteystietosi lomakkeen loppuun. Pyyntö menee seurakunnan sähköpostiin.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.
Sähköpostiosoite ei ole kelvollinen

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.