Runojen ja laulujen ilta

Runojen ja laulujen ilta Seurakuntatalo

Runojen ja laulujen ilta

Kalevalan ja suomalaisen kulttuurin päivän iltana 28.2. vietetään seurakuntatalolla jo kolmatta kertaa runojen ja laulujen iltaa parhaillaan meneillään olevan Yhteisvastuukeräyksen merkeissä. Illan ohjelma rakentuu osallistujien esittämistä runoista, joiden lomassa lauletaan uusia virsiä virsikirjan lisävihkosta. Jokainen on tervetullut lausumaan tai lukemaan ääneen suosikkirunojaan. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, vaan esittämisjärjestys sovitaan tilaisuuden alussa. Runoja valitessa kannattaa muistaa, että toisesta kotimaisesta ja vieraammastakin kielestä käännetyt runot ovat myös suomalaista kulttuuria.  Illassa ei ole tarjoilua, vaan Yhteisvastuukeräystä voi tukea lipaskeräyksen ja tuotemyynnin kautta.

Kaartilankosken entinen koulu, Auvilantie 41

YV-laulajaiset

YV-laulajaiset Kaartilankoskella jo 48. kerran!

Tule laulamaan!

Tule laulamaan!