Kesätuulet - lauluja unelmista

Sulkavan kirkko

Kesätuulet - lauluja unelmista, konsertti, Helena Strand, sopraano, Kaija Ravolainen, piano

Kesätuulet - lauluja unelmista koostuu suomalaisten säveltäjien yksinlauluista. Ohjelma rakentuu Oskar Merikannon laulujen ympärille säveltäjän syntymän 150-vuotismerkkivuoden kunniaksi. Muita säveltäjänimiä ovat Ahti Sonninen, Heikki Sarmanto ja Leevi Madetoja.

Sopraano Helena Strand on konsertoinut kotimaan lisäksi Pietarissa. Etelä-Savossa hän on tullut tutuksi monissa seurakunnissa myös kanttorina. Kaija Ravolainen on Sulkavan seurakunnan kanttori.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Muistojen laulut

Muistojen laulut -konsertti, Hannu Musakka, yksinlaulu, Kaija Ravolainen, säestys

Kesäpäivän konsertti - tuoksuja ja tunnelmia 1900-luvun alun Euroopasta

Kesäpäivän konsertti - tuoksuja ja tunnelmia 1900-luvun alun Euroopasta. Niina Ranta, piano, Veera Kuusirati, sopraano ja viulu, Satu Ranta, sopraano, urut ja piano sekä Timo Lankinen, bassobaritoni.

Pekka, Bach ja soolosello

Pekka, Bach ja soolosello. Sellisti Pekka Haahden konsertti.