Sello soi ja harppu helisee!

Sello soi ja harppu helisee! Sulkavan kirkko

Sello soi ja harppu helisee! Duo Toivio - Puusepp: Seeli Toivio, sello ja sopraano, Lily-Marleen Puusepp, harppu

Sello soi ja harppu helisee noin tunnin mittaisessa konsertissa, jossa kuullaan sellisti-laulaja Seeli Toivion ja harpisti Lily-Marlene Puuseppin tulkitsemina mm. Toivo Kuulan, Oskar Merikannon, Edward Elgarin, J. S. Bachin ja Luigi Spohrin sello- ja harpputeoksia sekä lauluja. Tervetuloa nauttimaan suuren, kultaisen konserttiharpun ja yli 200-vuotiaan sellon soinneista, lauluista ja romanttisesta musiikista!

Vapaa pääsy, ohjelmamaksu 15 euroa. Myynnissä myös duon CD-levyjä, kortit käyvät.

Seeli Toivion kotisivu

Muistojen laulut

Muistojen laulut -konsertti, Hannu Musakka, yksinlaulu, Kaija Ravolainen, säestys

Kesäpäivän konsertti - tuoksuja ja tunnelmia 1900-luvun alun Euroopasta

Kesäpäivän konsertti - tuoksuja ja tunnelmia 1900-luvun alun Euroopasta. Niina Ranta, piano, Veera Kuusirati, sopraano ja viulu, Satu Ranta, sopraano, urut ja piano sekä Timo Lankinen, bassobaritoni.

Pekka, Bach ja soolosello

Pekka, Bach ja soolosello. Sellisti Pekka Haahden konsertti.