Muistojen laulut

Muistojen laulut Sulkavan kirkko

Muistojen laulut -konsertti, Hannu Musakka, yksinlaulu, Kaija Ravolainen, säestys

Muistojen laulut -konsertissa kuullaan rakastettuja perinteisiä ja uudempia hengellisiä lauluja ja virsiä, jotka esittää Hannu Musakka Kaavilta. Hän on opiskellut mm. Tom Krausen johdolla ja hänen 35-vuotisen laulajanuransa käsittää suuren määrän konsertteja niin Suomessa kuin Pohjoismaissakin. Musakka on toiminut myös laulunopettajana.

Muistojen laulut -konserttiteema oli viime vuonna osa virallisia Suomi 100 -tapahtumia.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelmalehtinen on maksullinen.

Hannu Musakan kotisivu

Sulkavan kirkko

Kesäpäivän konsertti - tuoksuja ja tunnelmia 1900-luvun alun Euroopasta

Kesäpäivän konsertti - tuoksuja ja tunnelmia 1900-luvun alun Euroopasta. Niina Ranta, piano, Veera Kuusirati, sopraano ja viulu, Satu Ranta, sopraano, urut ja piano sekä Timo Lankinen, bassobaritoni.

Sulkavan kirkko

Pekka, Bach ja soolosello

Pekka, Bach ja soolosello. Sellisti Pekka Haahden konsertti.