Kesäpäivän konsertti - tuoksuja ja tunnelmia 1900-luvun alun Euroopasta

to 26.7. kello 14.00

Kesäpäivän konsertti - tuoksuja ja tunnelmia 1900-luvun alun Euroopasta Sulkavan kirkko

Kesäpäivän konsertti - tuoksuja ja tunnelmia 1900-luvun alun Euroopasta. Niina Ranta, piano, Veera Kuusirati, sopraano ja viulu, Satu Ranta, sopraano, urut ja piano sekä Timo Lankinen, bassobaritoni.

Niina Ranta (piano), Veera Kuusirati (sopraano ja viulu), Satu Ranta (sopraano, urut ja piano) sekä Timo Lankinen (bassobaritoni) esittävät värikkään, koskettavan ja raikkaan kokoelman muun muassa suomalaista ja ranskalaista musiikkia. Taiteilijat haluavat konsertillaan kunnioittaa vuonna 2018 juhlavuottaan viettävien säveltäjien muistoa. Tänä vuonna on tasan sata vuotta Toivo Kuulan ja ranskalaisten Claude Debussyn sekä Lili Boulangerin kuolemasta, kun taas Oskar Merikannon syntymästä tulee kuluneeksi 150 vuotta.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelman hinta on 10 €.

Sulkavan kirkko

Muistojen laulut

Muistojen laulut -konsertti, Hannu Musakka, yksinlaulu, Kaija Ravolainen, säestys

Sulkavan kirkko

Pekka, Bach ja soolosello

Pekka, Bach ja soolosello. Sellisti Pekka Haahden konsertti.