Toimintaa aikuisille

Seurakunta on tila sinulle, aikuinen, elää, iloita ja välittää toivoa. Se on tila etsiä, löytää ja tulla löydetyksi. Se on myös tila surra ja tulla kannetuksi, tila ihmetellä, uskoa ja rakastaa. Seurakunnassa voit harrastaa hyvässä seurassa. Sieltä löydät myös monenlaisia mahdollisuuksia elämän kasvulle ja levolle.

Hengellinen toiminta on seurakunnan ydintoimintaa. Sulkavan seurakunta tarjoaa hengellistä ravintoa mm. jumalanpalveluksissa ja lähetyksen tilaisuuksissa. Lähetyspiiri kokoontuu keskiviikkoisin Lohilahdella. Hengellistä ravintoa on tarjolla myös kodeissa: Immosessa kokoontuu rukouspiiri, Leinoset pitävät kodissaan raamattupiiriä. Pastori Erja Kalpio järjestää raamattuluentoja seurakuntatalolla noin kerran kuukaudessa.

Sulkavan seurakunnan järjestämää toimintaa aikuisille löydät alla olevasta listauksesta. Tule mukaan ja täytä tilasi!

krusifiksi