Seurakunta auttaa
 

Seurakunta haluaa kulkea rinnallasi, korvana, olkapäänä, tukena, käytännön apuna työntekijöidensä ja palveluidensa kautta. Usein hankalassa tilanteessa pelkästään puhuminen luotettavalle ihmiselle auttaa paljon. Ole rohkea, ota yhteyttä. Älä jää yksin.


Apostoli Paavali neuvoi kristillistä seurakuntaa: "Kantakaa toistenne taakkoja, niin te toteutatte Kristuksen lain" (Gal. 6) ja "Iloitkaa iloitsevien kanssa, itkekää itkevien kanssa" (1Kor 7).

Seurakunta on sinua varten. Papit, diakoni ja lastenohjaaja ovat vaitiolovelvollisia. Ripissä ja sielunhoidollisessa keskustelussa uskottua asiaa he eivät paljasta missään tilanteessa. Voit pyytää esirukousta kahdenkeskisessä tilanteessa tai voit jättää esirukouspyynnön jumalanpalvelukseen.

 

Seurakunnan toiminnan muutokset koronapandemian aikana

Koronavirusepidemia on tuonut muutoksia seurakunnan toimintaan. Seuraamme koronaohjeistuksia, jotta voimme tarjota kokoontumismahdollisuuksia sekä apua ja tukea mahdollisimman turvallisissa olosuhteissa. Kirkollisista ilmoituksista näet viimeisimmät tiedot seurakunnan toiminnasta. 


Diakoniavastaanotto toimii toistaiseksi ajanvarauksella. Soita tai lähetä soittopyyntö tekstiviestinä (laita viestiin nimesi ja puhelinnumerosi), diakoni Anne Borén, p. 040 540 6738  tai sähköpostilla osoitteeseen anne.boren@evl.fi.


Voit ottaa yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla:
Kirkkoherra Hanne-Maaria Rentola, p. 0400 253 874 (hanne-maaria.rentola@evl.fi)
Lastenohjaaja Hanna Simpanen, p. 040 047 5132 (hanna.simpanen@evl.f)


Hoivakotikäyntejä papit ja diakoni tekevät terveydenhuoltohenkilökunnan kanssa yhteisesti harkiten. 
Kotikäynneistä sovimme etukäteen asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

Esirukouspyyntö

Toivoisitko, että puolestasi rukoillaan? Kuljemme mielellämme kanssasi niin elämäsi iloissa kuin suruissakin. 

Voit lähettää esirukouspyynnön alla olevalla verkkolomakkeella. Seurakunnan työntekijät rukoilevat esirukousaiheiden puolesta ja tuovat niitä myös jumalanpalveluksen esirukoukseen. Yksityiskohtia esirukouspyynnöstäsi jätetään pois, jottei henkilöä voitaisi tekstin perusteella tunnistaa. Mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä, lisää yhteystietosi lomakkeen loppuun. Pyyntö menee seurakunnan sähköpostiin. 

Voit kirjoittaa esirukouspyyntösi tästä linkistä avautuvaan lomakkeeseen: Esirukoupyyntö (avautuu samalle välilehdelle).


 

Auringonnousua kohti katsova naishenkilö muodostaa sydänkuvion yhteen liitetyillä sormillaan.
Jokaisella on oikeus olla olemassa juuri omanlaisena itsenään, täydesti kelpaavana.