Ilmaisruokailu/ ateriajakelu

Seurakunnan diakoniatyö järjestää kevät- ja syyskaudella ilmaisruokailun seurakuntatalossa joka toisen viikon tiistaina työttömille, vähävaraisille ja pientä eläkettä saaville. Koronapandemian kokoontumisrajoitusten aikana ilmaisruokailu toteutetaan ateriajakeluna.

Ilmaisruokailun lounas on nimensä mukaan ilmainen. Jos haluat kuitenkin antaa vapaaehtoisen maksun ruosta, voit toki sen antaa. Lahjoitustuotoilla hankitaan ruokatarvikkeita seuraavaa ruokailua varten. Tarjolla on aina monipuolinen ateria lisukkeineen. Joulukuussa järjestetään jouluinen ilmaisruokailu, jossa tarjotaan mm. perinteisiä jouluruokia.

Ruokailut/ ateriajakelut järjestetään seurakuntatalolla (Vilkaharjuntie 1). Ruoan valmistuksesta vastaavat talkooperiaatteella Sulkavan Martat (kerran kuukaudessa) ja vapaaehtoiset. Ruokailun alussa pidetään lyhyt hartaushetki.

ILMAISRUOKAILU/ ATERIAJAKELU seurakuntatalolla klo 12

ti 11.1.2022
                                   ti 25.1.
                                   ti 8.2.
                                   ti 22.2.
                                   ti 8.3.
                                   ti 22.3.
                                   ti 5.4.
                                   ti 19.4.
                                   ti 3.5.
                                   ti 17.5.

Ilmaisruokailu toteutetaan ateriajakeluna, mikäli koronapandemian kokoontumisrajoitukset ovat voimassa. Ateria on maksuton ja pakattu valmiiksi annospakkauksiin. Ota oma kassi mukaan!

Muista turvavälit, maski ja käsihygienia!

TERVETULOA!

Jos olet kiinnostunut toimimaan lähimmäisesi parhaaksi, olet tervetullut auttamaan ilmaisruokailun käytönnön järjestelyissä! Ota yhteyttä: diakoni Anne Borén

Kevään 2022 ilmaisruokailut 11.1. klo 12 lähtien kahden viikon välein srk-talossa. Koronan vuoksi ateriajakelu