Ilmaisruokailu

Seurakunnan diakoniatyö järjestää kevät- ja syyskaudella ilmaisruokailun parin viikon välein työttömille, vähävaraisille ja pientä eläkettä saaville.

Ilmaisruokailun lounas on nimensä mukaan ilmainen. Jos haluat kuitenkin antaa vapaaehtoisen maksun ruosta, voit toki sen antaa. Lahjoitustuotoilla hankitaan ruokatarvikkeita seuraavaa ruokailua varten. Tarjolla on aina monipuolinen ateria lisukkeineen, kahveineen ja/tai jälkiruokineen. Joulukuussa järjestetään jouluinen ilmaisruokailu, jossa tarjotaan mm. perinteisiä jouluruokia.

Ruokailut järjestetään seurakuntatalolla (Vilkaharjuntie 1). Tarkemmat ajankohdat löydät kirkollisista ilmoituksista. Ruoan valmistuksesta vastaavat Sulkavan Martat (kerran kuukaudessa) ja vapaaehtoiset. Ruokailun alussa pidetään lyhyt hartaushetki.

Jos olet kiinnostunut toimimaan lähimmäisesi parhaaksi, olet tervetullut auttamaan ruokailun käytönnön järjestelyissä!

Ota yhteyttä: diakoni Anne Borén

Ilmaisruokailun jouluateria