Toimintaa omaishoitajille

Omaishoitajien jaksamista tuetaan henkilökohtaisin kontaktein, ryhmäkokoontumisilla ja erilaisilla valmennuksilla.

Sulkavan seurakunnan diakoniatyö ja SPR:n Sulkavan osasto järjestävät yhteistyökumppaneiden kanssa omaishoitajille kevät- ja syyskaudella teemakokoontumisia kerran kuukaudessa, työnohjausta ja virkistystoimintaa. Koronapandemiatilanne voi aiheuttaa muutoksia tilaisuuksien toteutukseen.

Sosteri tuottaa sosiaalihuollon viranomaispalvelut Sulkavalla. Sosiaalityöntekijä Sanna Hämäläisen puoleen voi kääntyä omaishoitoasioissa:
puh. 0444172054, sanna.hamalainen(at)sosteri.fi.
Huom. (at)-merkki korvataan @-merkillä sähköpostia lähetettäessä.

Omaishoitajien vertaistapaamiset

• ti 23.8.2022 klo13 Teemana toivo, Sirpa Forss.

• ti 27.9. klo 13 Pieni hemmotteluhetki: parafiinikäsihoito, Mari Nykänen, Etelä-Savon OmaisOiva (seurakuntakoti, Vilkaharjuntie 1).

• ti 25.10. klo 13 Kirjastovierailu Sulkavan kirjastossa. Kirjaston työntekijät esittelevät kirjaston palveluita ja antavat kirjavinkkejä.

• ti 22.11. klo 13 Adventtiviikon kahvit Kuntalaisten olohuoneessa (Kauppatie 1, Virastotalon 2. kerros). Kahvit tarjoaa SPR. Mukana Mari Nykänen, Etelä-Savon OmaisOiva

• Kevätkauden kokoontumisista tietoa myöhemmin...

Järj. Sulkavan seurakunta, SPR Sulkavan osasto, Etelä-Savon OmaisOiva

Muutokset mahdollisia.

Kuvassa omaishoitajien ja läheisten vertaisryhmän syyskauden kokoontumiset ja yhteystietoja

Keskusteluapu

Tarjoamme mahdollisuuden luottamuksellisiin keskusteluihin joko puhelimitse tai sähköpostilla omaishoitoon liittyvissä asioissa. Voit purkaa mieltäsi ja tuulettaa tunteitasi. Me olemme valmiita kuuntelemaan ja jakamaan yhteisen hetken kanssasi! Voit ottaa yhteyttä:

Anne Borén, Sulkavan seurakunnan diakoni
anne.bore(at)evl.fi

Maarit Tiimonen, SPR Sulkavan osasto
tiimonen.maarit(at)gmail.com
p. 050 588 2909

Mari Nykänen, Pieksämäen Omaishoitajat ry:n omaistoiminnan ohjaaja
mari.nykanen1(at)gmail.com

Huom. (at)-merkki korvataan @-merkillä sähköpostia lähetettäessä

Apua ja tietoa löydät myös näiltä internetsivuilta (linkit avautuvat uudelle välilehdelle):

https://omaishoitajat.fi/Linkki avautuu uudessa välilehdessä

pieksamaenomaishoitajat.fi Linkki avautuu uudessa välilehdessä

facebook.com/pieksamaenomaishoitajat/ Linkki avautuu uudessa välilehdessä

facebook.com/etelasavonomaisoiva/ Linkki avautuu uudessa välilehdessä

instagram.com/pieksamaenomaishoitajat/Linkki avautuu uudessa välilehdessä

twitter.com/pmkomaishoitoLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ovet valmennus®

Pieksämäen Omaishoitajat ry/ Etelä-Savon Omaisoiva järjestävät Ovet valmennus® -kokoontumisia, joiden ajankohdista ilmoitetaan heidän nettisivuillaan ja sulkavalaisille suunnatuista valmennuksista Sulkavan seurakunnan kirkollisissa ilmoituksissa.

Ovet-valmennus® tukee omaishoitajuutta ja helpottaa omaishoitajien etenemistä omaishoidon polulla. Valmennukseen ovat tervetulleita kaikki, jotka auttavat apua tarvitsevaa lähimmäistään. Ovet-valmennus® on osallistujille maksutonta ryhmätoimintaa, jossa käsitellään keskeisiä omaishoitajuuteen liittyviä asioita alustusten, pohdintatehtävien, pienryhmäkeskustelujen ja toiminnallisten ryhmämenetelmien avulla.

Ovet-valmennukseen osallistuminen EI EDELLYTÄ KUNNAN OMAISHOITOSOPIMUSTA EIKÄ YHDISTYSJÄSENYYTTÄ!