Syntymäpäiväkäynnit

Kaikenikäisten syntymäpäivät ovat juhlimisen arvoisia! Ne muistuttavat arvokkaasta Luojan lahjasta, elämästä. Seurakunta muistaa syntymäpäivien merkeissä postilähetyksellä lapsia ja iäkkäitä jäseniään, mutta haluamme mielellämme tavata kaikenikäisiä seurakuntalaisia.

Seurakunta lähettää 1-, 2- ja 3-vuotta täyttäville jäsenilleen onnittelukortin ja nelivuotiaat saavat lahjaksi Lasten Raamatut.

70-, 75-, 80-, 85- ja 90-vuotta sekä sitä enemmän täyttäville lähetetään kirjeessä kutsu ikäkausisyntymäpäiville, joita on järjestetty seurakunnassa vuodesta 2015 lähtien. Heidät kutsutaan saattajineen juhlistamaan merkkipäivää toisten ikätovereiden kanssa. Ikäkausisyntymäpäiviä järjestetään kaksi kertaa vuodessa (tammi-kesäkuussa ja heinä-joulukuussa syntyneille). Ohjelmassa on messu klo 10, jonka jälkeen on kahvitarjoilu ja yhteinen syntymäpäiväjuhla seurakuntatalossa.

Jos merkkipäiväänsä viettävä niin toivoo, seurakunnan työntekijä voi käydä onnittelemassa häntä kotona. Seurakunnan työntekijän voi kutsua käymään, vaikka ei järjestäisikään varsinaisia juhlia. On mahdollista kutsua hänet aivan tarkoituksella jonakin muuna päivänä kuin muut vieraat. Rauhallinen rupattelukin sujuu silloin ehkä paremmin kuin juhlan keskellä. Vierailuun ei tarvita etukäteisvalmisteluja, kohtaaminen on tärkeintä. Kutsun voi esittää kirkkoherralle, seurakuntapastorille tai diakonille.

Kaksi vaaleanpunaista ruusua
Kukkaiset onnittelumme ja siunauksen toivotuksemme kaikille merkkipäiväänsä viettäville!
Kirkkoherra

Olen aloittanut Sulkavan seurakunnan virkaa tekevänä kirkkoherrana 1.9.2016. Vakinaisen virkamääräyksen sain 1.8.2017 ja virkaanasettaminen oli Mikkelinpäivän messussa 1.10.2017. Sulkavalla olen asunut jo kymmenisen vuotta.

Kasvatustyön seurakuntapastori
Vilkaharjuntie 1