Kuvassa beigen värinen solmussa oleva naru
Kirkon keskusteluapu on sinua varten, kun kaipaat henkistä tai hengellistä tukea.

Kirkon keskusteluapu päivystää joka päivä

Kirkon keskusteluavusta saa tukea sekä puhelimitse että verkossa matalalla kynnyksellä. Päivystäjät ovat sitoutuneet vaitioloon. Puheluita ei tallenneta eikä henkilötietoja kysellä. Soittajan puhelinnumero ei näy vastaajalle. Palveleva puh. 0400 221 180 (pvm/mpm) klo 18-24 joka ilta, myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä.

Palveleva chat-keskustelu ma-pe klo 12-20 osoitteessa evl.fi/kirkonkeskusteluapu/chatLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kirkon keskusteluavun nettikirje tarjoaa mahdollisuuden kirjoittaa nimetön viesti ympäri vuorokauden. Päivystäjät vastaavat viesteihin muutaman päivän kuluessa. Nettikirjeen voi kirjoittaa osoitteessa evl.fi/kirkonkeskusteluapu/netti.

Kirkon keskusteluavun päivystäjät ovat kirkon työntekijöitä ja koulutettuja vapaaehtoisia. Kirkonkeskusteluapu on Puhelin- ja verkkoauttamisen eettisten periaatteiden neuvottelukunnan (PuhEetLinkki avautuu uudessa välilehdessä) jäsen.

Voit myös ottaa yhteyttä oman seurakunnan diakoniin tai pappiin halutessasi purkaa huolia ja ahdistusta, rukousapuakin tarjolla.