Ilmaisruokailu/ ateriajakelu

Seurakunnan diakoniatyö järjestää kevät- ja syyskaudella ilmaisruokailun seurakuntatalossa joka toisen viikon tiistaina työttömille, vähävaraisille ja pientä eläkettä saaville. Koronapandemian kokoontumisrajoitusten aikana ilmaisruokailu toteutetaan ateriajakeluna.

Ilmaisruokailun lounas on nimensä mukaan ilmainen. Jos haluat kuitenkin antaa vapaaehtoisen maksun ruosta, voit toki sen antaa. Lahjoitustuotoilla hankitaan ruokatarvikkeita seuraavaa ruokailua varten. Tarjolla on aina monipuolinen ateria lisukkeineen. Joulukuussa järjestetään jouluinen ilmaisruokailu, jossa tarjotaan mm. perinteisiä jouluruokia.

Ruokailut/ ateriajakelut järjestetään seurakuntatalolla (Vilkaharjuntie 1). Tarkemmat ajankohdat löydät kirkollisista ilmoituksista. Ruoan valmistuksesta vastaavat talkooperiaatteella Sulkavan Martat (kerran kuukaudessa) ja vapaaehtoiset. Ruokailun alussa pidetään lyhyt hartaushetki.

Jos olet kiinnostunut toimimaan lähimmäisesi parhaaksi, olet tervetullut auttamaan ilmaisruokailun käytönnön järjestelyissä!

Ota yhteyttä: diakoni Anne Borén

Kuvassa neljä talkoolaisena toiminutta Sulkavan Marttaa ja seurakuntatalon emäntä ruoan jakelupöytien ääressä.
Joulun ilmaisruokailun tilalla oli koronapandemian vuoksi jouluinen ateriajakelu 15.12.2020 srk-talossa.

Ilmaisruokailu/ ateriajakelu seurakuntatalolla klo 12

työttömille, pienituloisille ja pientä eläkettä saaville

ti 9.2.

ti 23.2.