Päihdetyö

Seurakunta tarjoaa mahdollisuuden luottamuksellisiin keskusteluihin hengellisistä ja henkilökohtaisista asioista. Seurakunta haluaa olla tukenasi myös silloin, kun haluat jutella päihteiden mukanaan tuomista asioista ja ongelmista.  

Tavoitteena on tukea sekä päihdeongelmista kärsiviä ihmisiä että heidän läheisiään. Jos huomaat, että sinulla on päihderiippuvuus, ota yhteyttä myös terveyskeskukseen. Pyrkimystäsi päihteettömään elämään voidaan tukea ja sitä kautta parantaa elämänlaatuasi. Seurakunnan diakonia auttaa tarvittaessa myös taloudellisissa ongelmissa. Haluamme välittää kristillistä toivon sanomaa.

Seurakunnan diakoniatyö järjestää parin viikon välein ilmaisruokailun seurakuntatalolla (Vilkaharjuntie 1). Lounas on nimensä mukaan ilmainen. Ruoan valmistuksesta vastaavat Sulkavan Martat (kerran kuukaudessa) ja vapaaehtoiset. Ruokailun aluksi on lyhyt hartaushetki. 

Vertaisena vierelläsi -senioriryhmän kokoontumisia jatketaan, mikäli ryhmään löytyy osallistujia. Ryhmän tarkoituksena on koota yhteen heitä, joilla on nyt tai on ollut aiemmin päihteiden kanssa hankaluuksia. Ryhmä on tarkoitettu sinulle, jos olet kiinnostunut omasta hyvinvoinnistasi tai haluat muutosta elämääsi. 

Ota yhteyttä diakoni Anne Boréniin, jos olet kiinnostunut ryhmätoiminnasta.

Mies nojaa betoniseinään pullo edessään