Koronavirusepidemian hidastamiseksi seurakunnan tapahtumat ja kokoontumiset on toistaiseksi peruttu.

Jumalanpalvelus ilman läsnäolevaa seurakuntaa su 29.3. klo 10 Lohikosken kirkossa, Parkkonen, Suomalainen. Saarna on luettavissa seurakuntatalon ja kirkon ovilta, ja seurakunnan Internet-sivuilta. Jumalanpalvelusta voi seurata reaaliaikaisesti Sulkavan seurakunnan YouTube-tililtä sunnuntai aamuna klo 10 alkaen, tai videon voi katsoa myöhemmin https://www.youtube.com/channel/UC9gwbNU3Rekp2wjTS6gho-Q.

Ohjeet kotijumalanpalveluksen viettämiseksi: Virsi 88 (lue tai laula). Lue Raamatusta Ps. 43:2-5, Jes. 65:1-3, Ef. 2:12-16 ja Luuk. 13:31-35, mieti hiljaisuudessa lukemaasi, lausu uskontunnustus, laula virsi 79, rukoile: " Rakas Jumala, Me rukoilemme maamme, kansamme ja yhteisen maailmamme puolesta. Rukoilemme perheemme ja läheistemme puolesta. Rukoilemme presidentin, hallituksen, kaikkien maamme johtajien puolesta. Rukoilemme nyt sairaina olevien, kaikkien kärsivien ja kuolevien lähimmäistemme puolesta. Rukoilemme niiden puolesta, joita sairaus pelottaa ja epätietoisuus tulevasta ahdistaa. Anna heille rohkeutta ja luottamusta sinun hoitoosi. Rukoilemme hoito- ja kriisityössä olevien puolesta. Anna heille viisautta ja voimaa kärsivien kohtaamiseen. Kiitämme kaikista niistä, jotka sinun työtovereinasi hoitavat ja parantavat sairaita ja kuolevia. Hoida rakkaudella luomakuntaasi. Auta meitä elämään rohkeasti sinuun turvaten. Ole meidän kanssamme elämässä ja kuolemassa. Kaikkivaltias Isä. Kiitos siitä, että kuulet pyyntömme. Ylistys olkoon sinulle nyt ja ikuisesti Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä." lausu Isä meidän ja Herran siunaus, virsi 397.

Ikäkausisyntymäpäivät 19.4. siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Seurakuntamme työntekijät palvelevat puhelimitse, jos tarvitset keskusteluapua. Seurakuntapastori Aleksi Parkkonen, puh. 0400 749 491. Diakoni Anne Borén, puh. 040 540 6738.  Kirkkoherra Hanne-Maaria Rentola, puh. 0400 253 874 on vuosilomalla 23.3.-5.4. Vs. kirkkoherrana toimii Aleksi Parkkonen. Ole hyvä ja vältä henkilökohtaista käyntiä seurakunnan tiloissa. Ole mieluummin yhteydessä puhelimitse. Laitos- ja kotikäyntejä teemme toistaiseksi vain terveydenhuoltohenkilökunnan kanssa yhteisesti harkiten tärkeissä sielunhoitotilanteissa.

Diakoniapäivystykset ajanvarauksella: diakoniatoimistossa to 26.3. klo 9-11 ja ma 30.3. klo 13-14.30 Lohirannan vanhustentalon kerhohuoneessa (Lohirannantie 40). Soita ja varaa tapaamisaika etukäteen tai lähetä soittopyyntö tekstiviestinä (laita viestiin nimesi ja puhelinnumerosi) diakonille, puh. 040-540 6738.

Kirkkoherranvirasto auki puhelimitse maanantaisin ja tiistaisin klo 9-12, puh. 015 471 056.

KUOLLUT: Hilja Katriina Makkonen, 89v., Anja Inkeri Kemppinen, 86v.