Perhe- ja päiväkerhot

Perhekerhot

Perhekerho järjestetään Sulkavan seurakunnan keskiviikkoaamuisin klo 9.30. Suosittuun kerhoon kokoontuu lapsia ja vanhempia.

Kerhossa pidetään alussa pieni hartaushetki. Sen jälkeen voi olla laululeikkituokio, jonka jälkeen on askartelua sekä vapaata leikkiä ja seurustelua. Perhekerhon ohjelmaan kuuluu myös seurakunnan tarjoamat kahvit, mehut ja välipala.

Päiväkerhot

Päiväkerhoa pidetään 2-5 -vuotiaille lapsille. Päiväkerhon ohjelmassa on pieni hartaushetki, yhteisiä lauluja ja leikkejä sekä satutuokio. Välillä on askartelua, piirtämistä, vesivärimaalausta, muovailua. Toisinaan myös ulkoillaan. Kerhossa on paljon mukavia leluja. Päiväkerhossa lapset syövät omat eväät.

Myös yhteisiä retkiä ja juhlia järjestetään perhe- ja päiväkerholaisille.

Arvot

Perhe- ja päiväkerhot ovat Taivaan Isän lasten iloista yhdessäoloa, kristillistä kasvatusta, jonka avulla seurakunta opettaa lapsia ja antaa tukea vanhemmille. Kerhossa pyritään tukemaan lapsen persoonallisuuden kehitystä, ohjaamaan häntä yhteistyöhön toisten lasten kanssa ja ymmärtämään ihmisten erilaisuutta.

Paikalla yleensä maanantaista torstaihin 8-14, töissä 16.8.2021 lähtien.