Merkkipäivät

"Sinun silmäsi näkivät minut jo idullani,sinun kirjaasi on kaikki kirjoitettu.
Ennen kuin olin elänyt päivääkään,olivat kaikki päiväni jo luodut."
(Psalmi 139:16)

Kaikenikäisten syntymäpäivät ovat juhlimisen arvoisia! Ne muistuttavat arvokkaasta Luojan lahjasta, elämästä. Seurakunta muistaa syntymäpäivien merkeissä postilähetyksellä lapsia ja iäkkäitä jäseniään, mutta haluamme mielellämme tavata kaikenikäisiä seurakuntalaisia.

Seurakunta lähettää 1-, 2- ja 3-vuotta täyttäville jäsenilleen onnittelukortin ja nelivuotiaat saavat lahjaksi Lasten Raamatut.

70-, 75-, 80-, 85- ja 90-vuotta sekä sitä enemmän täyttäville lähetetään kirjeessä kutsu ikäkausisyntymäpäiville. Heidät kutsutaan saattajineen juhlistamaan merkkipäivää toisten ikätovereiden kanssa.

Ikäkausisyntymäpäiviä järjestetään kaksi kertaa vuodessa (tammi-kesäkuussa ja heinä-joulukuussa syntyneille). Ohjelmassa on messu klo 10, jonka jälkeen on kahvitarjoilu ja yhteinen syntymäpäiväjuhla seurakuntatalossa.

Jos merkkipäiväänsä viettävä niin toivoo, seurakunnan työntekijä käy  onnittelemassa häntä kotona. Seurakunnan työntekijän voi kutsua käymään, vaikka ei järjestäisikään varsinaisia juhlia. On mahdollista kutsua hänet myös muuna päivänä kuin muut vieraat. Rauhallinen rupattelukin sujuu silloin ehkä paremmin kuin juhlan keskellä. Vierailuun ei tarvita etukäteisvalmisteluja, kohtaaminen on tärkeintä. Kutsun voi esittää papille tai diakonille.

Vaaleanpunaisia ruusuja
Kukkaiset onnittelumme ja siunauksen toivotuksemme kaikille merkkipäiväänsä viettäville!