Musiikki

Musiikilla on merkittävä rooli seurakunnan kokoontumisissa. Musiikki kuuluu olennaisena osana jumalanpalveluksiin, kirkollisiin toimituksiin ja muihin tilaisuuksiin. Jokaisella on mahdollisuus osallistua laulamalla yhteisiä virsiä ja muita lauluja.

Seurakunnassamme ei toimi tällä hetkellä kuoroa mutta kaikille avoin Tule laulamaan! -ryhmä kokoontuu lähes joka viikko. Tarkemmat tiedot löydät kirkollisista ilmoituksista.

Tärkeä osa musiikkityötä ovat myös vierailut paikallisissa hoitolaitoksissa hartauksien ja vuodenkierron juhlahetkien merkeissä.

Seurakunnalle tärkeää on myös yhteistyö paikkakunnan musiikinharrastajien kanssa. Esimerkiksi Sulkavan Lapsikuoro on erittäin pidetty esiintyjä seurakunnan tilaisuuksissa.

urut korkealla kirkkosalissa