Joulutoivekeräys

Sulkavalla järjestettiin Joulutoivekeräys 1.-17.12.2021. Keräys toi jälleen iloa ja valoa lapsiperheisiin, joilla ei ole mahdollisuutta toteuttaa lastensa joululahjatoiveita.

Jouluun kuuluvat ilo, hyvän mielen jakaminen ja muista ihmisistä huolehtiminen. Sulkavan kunnan, sosiaalitoimen ja seurakunnan diakoniatyön järjestämällä Joulutoivekeräyksellä autettiin vähävaraisten perheiden lapsia ja nuoria. Samalla keräykseen osallistuville tarjottiin mahdollisuus kokea antamisen iloa.

Vanhan kunnantuvan Va-Ku-Tu -kirpparilla (Kirkkotie 3) oli joulukuusi, jonka oksille oli ripustettu perheiden antamia lasten ja nuorten joululahjatoiveita. Perheiden lahjatoiveet oli kerätty sosiaalitoimen perheille lähettämillä lahjatoivelistoilla.

Joulutoivekeräys on päättynyt ja lahjat on toimitettu perheisiin. Sydämellinen kiitos kaikille lasten ja nuorten lahjatoiveita toteuttaneille!

Hyvää ja siunattua vuotta 2022 kaikille!

-anne-

Kuvassa kuusenoksin, joulupalloin ja rusetein koristeltu tiedote joulutoivekeräyksestä.
Sydämellinen kiitos kaikille teille, jotka annoitte odotetun joululahjan sulkavalaiselle lapselle!