Musiikki ja kuorot

Musiikki on tärkeässä osassa seurakunnan tilaisuuksissa. Siksi tarvitsemme musiikista innostuneita aktiivisiksi toimijoiksi.

Kuorot, lauluryhmät, soittajat, säestäjät ja monenlaiset muut musiikin harrastajat ja esittäjät ovat tervetulleita seurakunnan toimintaan.

Musiikillisia lahjojasi tarvitaan mm.

• Erilaisissa jumalanpalveluksissa

• Muiden tilaisuuksien (esim. seurakuntaillat ja hartaushetket) toteutuksessa

• Kirkon kuorossa (myös yhteiset esiintymiset muiden kuorojen kanssa)

• Laulurymissä (kerää vaikka itse joukko innokkaita laulajia tai soittajia yhteen)

• Vierailijana esim. hoivakodeissa

Kysy, missä voit palvella lahjoillasi. Kerro ideasi...

Lomalla 8.6.-30.9.2019. Sijaisena toimii Katja Suomalainen.

Kirkkoherra

Minuun saa yhteyden sähköpostilla, puhelimitse ja whatsapilla. Olen lomalla 8.7.-13.8.2019. Tänä aikana sijaisenani toimii Tarvo Kuha.

Olen aloittanut Sulkavan seurakunnan virkaa tekevänä kirkkoherrana 1.9.2016. Vakinaisen virkamääräyksen sain 1.8.2017 ja virkaanasettaminen oli Mikkelinpäivän messussa 1.10.2017. Sulkavalla olen asunut jo kymmenisen vuotta.