Elämän kohokohtia kannattaa juhlia

Seurakunta on mukana jäsentensä elämän vaiheissa ja tuo sanomaa siitä, että me ihmiset emme ole yksin. Jumala on meidän kanssamme. Hän johdattaa ja antaa turvaa elämäämme.

Pappi pitelee juuri kastettua vauvaa, jolla on yllään pitkä valkoinen kastemekko

Kasteesta alkaa seurakunnan jäsenyys.

Juhlat jäsentävät elämänkaartamme ja muodostuvat elämämme käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi. Seurakunta haluaa kannustaa viettämään perhejuhlia ja haluaa näin myötäelää seurakuntalaisten iloissa ja suruissa. Alla olevia kuvia klikkaamalla saat lisää tietoa ristiäisten, rippijuhlien, häiden ja hautajaisten järjestämisestä. Voit kutsua seurakunnan työntekijän vierailemaan kotonasi myös kodin siunaamisen rukoushetkeen tai juhlimaan merkkipäivääsi.