Palaute

Palautteesi on meillä tärkeä. Kehitämme sivustoamme ja toimintaamme palautteen perusteella. Jos toivot vastausta, jätäthän yhteystietosi.

Diakoni

Päivystykset ilman ajanvarausta: ti - to klo 9-11 diakoniatoimistossa ja kerran kuukaudessa (kts. ajankohdat kirkollisista ilmoituksista) Lohirannan vanhustentalojen kerhohuoneessa (Lohirannantie 40, Lohilahti). Huom. koronaepidemian aikana diakoniavastaanotto ajanvarauksella. Soita tai lähetä soittopyyntö tekstiviestinä (laita viestiin nimesi ja puhelinnumerosi).

Talouspäällikkö

Taloustoimisto on avoinna ma-ti klo 9-12.

Kasvatustyön seurakuntapastori
Vilkaharjuntie 1
58700 sulkava

Kirkkoherra

Olen kesälomalla. Töissä seuraavan kerran 17.8. Vs. Kirkkoherrana toimii Aleksi Parkkonen: aleksi.parkkonen@evl.fi. puh. 0400749491.

Olen aloittanut Sulkavan seurakunnan virkaa tekevänä kirkkoherrana 1.9.2016. Vakinaisen virkamääräyksen sain 1.8.2017 ja virkaanasettaminen oli Mikkelinpäivän messussa 1.10.2017. Sulkavalla olen asunut jo kymmenisen vuotta.

Olen paikalla yleensä maanantaista torstaihin 8-14.

vt. kanttori

Työskentelen osa-aikaisesti (50%). Työpäiväni ovat torstai, lauantai ja sunnuntai.