Sulkavalla on neljä hautausmaata: Sulkavan kirkkopihan hautausmaa, Uusi hautausmaa ja Vanha hautausmaa sekä Lohikosken hautausmaa.

Tästä linkistä avautuu vuoden 2021 hautaustoimen hinnasto taulukkona (pdf)

SULKAVAN SEURAKUNNAN HAUTAUSTOIMEN HINNASTO 1.1.2021 ALKAEN

HAUTASIJAMAKSUT

Hauta käsittää vähintään yhden hautapaikan ja yhden tai kaksi päällekkäistä hautasijaa.

Hautapaikka, arkkuhauta

Hallintaoikeus 25 vuotta. Paikkakuntalaiset 100 € . Ulkopaikkakuntalaiset 400 €.

Uurnahauta

Sukuhaudassa tai muistolehdossa. Paikkakuntalaiset 100 €. Ulkopaikkakuntalaiset 200 €.

Nimilaatta muistolehdossa

Paikkakuntalaiset 150 €. Ulkopaikkakuntalaiset 300 € (sisältää nimilaatan, kaiverruksen ja laatan asennuksen).

Veteraanin ja veteraanin puolison hautapaikka on ilmainen.

Hallinta-aika

Hallinta-ajan jatkaminen (25 vuotta). Paikkakuntalaiset 100 €. Ulkopaikkakuntalaiset 400 €.

Hautapaikka 25 vuotta, paikkakuntalaiset  (4 € / vuosi); ulkopaikkakuntalaiset (16 € / vuosi).

HAUTAUSMAKSUT

Sisältää: haudan avaus, haudan peitto ja haudan peruskunnostus hautauksen jälkeen.
Arkkuhauta: paikkakuntalaiset 250 €, ulkopaikkakuntalaiset  500 €.
Uurnan hautaus: paikkakuntalaiset 100 €, ulkopaikkakuntalaiset 200 €.
Veteraanilta ja veteraanin puolisolta ei peritä hautausmaksuja.

Reunakivien poistot ja asennukset 40 € / tunti (vähimmäisveloitus ½ tuntia) haudan avauksen / peiton yhteydessä.

HAUTAPAIKAN VARAAMINEN

Hautapaikka voidaan varata kuolemantapauksen yhteydessä vain puolisolle
tai lapsen vanhemmille.

TILAVUOKRAT (sisältää alv:n 24 %)

Seurakuntasali 150 €.
Seurakuntasalin kahvio (enintään 25 henkilölle) 100 €.
Pöytäliinojen vuokra (seurakuntasali) 100 €.
Pöytäliinojen vuokra (kahvio) 50 €.

TILAVUOKRAT, KIRKKOON KUULUMATON TAI ULKOPAIKKAKUNTALAINEN (alv 0 %)

Vainajan säilytys kylmiössä 15 € / vuorokausi, laskutetaan kuitenkin enintään 250 €.
Tilavuokra Sulkavan ja Lohikosken kirkoista 300 €, laskutetaan vain kirkkoon kuulumattomilta.

Tästä linkistä avautuu vuoden 2021 haudanhoitohinnasto (pdf)