Tervetuloa asioimaan!

Asiasi on meille tärkeä!

Meihin saat yhteyden puhelimella, sähköpostilla, sosiaalisessa mediassa tai käymällä paikan päällä seurakuntatalon aukioloaikoina tai sovittuna aikana.

Kun asiasi koskee kirkollisia toimituksia (kaste, vihkiminen ja hautaan siunaaminen),  varaa aika kirkkoherranvirastosta viraston aukioloaikoina ma-ti klo 9-12 puh. 015 471 056. Kirkkoherranvirasto sijaitsee seurakuntatalolla, jonka käyntiosoite on Vilkaharjuntie 1, 58700 SULKAVA

1.9. 2019 alkaen virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Kouvolan keskusrekisteristä.

Puhelimitse: 040 765 4017, puhelinpalvelu avoinna klo 9-12 (todistuksia sukututkimuksia varten ei voi tilata puhelimitse)

Lomakkeella: https://lomakkeet.evl.fi/sulkavan-seurakunta/virkatodistus

Sähköpostilla: keskusrekisteri.kouvola(at)evl.fi

Kirjeellä: Kouvolan seurakuntayhtymän keskusrekisteri, Savonkatu 40, 45100 Kouvola

Virkatodistuksen hinta on kirkon yhteisestä jäsentietojärjestelmästä tulostettuna 9 euroa (myös silloin jos siihen haetaan tietoa perhelehdistä tai kirjamuotoisista kirkonkirjoista ja tiedot koskevat todistuksen päähenkilön yksittäistä avioliitto-, muutto-, tai kuolintietoa tai kirkollista toimitusta).

Muutoin virkatodistuksen hinta on 30 euroa tai jos saman sisältöisiä todistuksia tilataan kaksi tai useampia eri käyttötarkoituksiin, ensimmäisestä peritään 30 euroa ja jokaisesta seuraavasta 9 euroa.

lasimaalaus