Hautausmaan kesätyöntekijä

Sulkavan seurakunta hakee 16 vuotta täyttäneitä, oma-aloitteisia ja vastuuntuntoisia henkilöitä hautausmaille kesätyöntekijöiksi ensisijaisesti hoitohautojen ja puistoalueiden kunnostus- ja kunnossapitotöihin (mm. kukkien hoitaminen ja kastelu, nurmikon leikkaaminen, aidanleikkuu, käytävien hoito, haravointi) ja mahdollisesti satunnaisesti kiinteistönhoitotöihin.

Työntekijät sijoittuvat seurakunnan tarpeen mukaan eri hautausmaille (Vanha hautausmaa ja Uusi hautausmaa Sulkavan kirkonkylällä sekä Lohikosken hautausmaa Lohilahdella). Palkkaamme noin 10 kesätyöntekijää työsuhteiden pituuksista riippuen touko - syyskuun väliselle ajalle.

Eduksi katsotaan puutarha-alan koulutus ja/tai alan työkokemus, välttämätöntä se ei kuitenkaan ole. Kesätyötä haetaan alla olevalla hakulomakkeella. (Tulosta lomake itse tai nouda lomake seurakuntatalolta.) Hakuaika päättyy perjantaina 22.3.2019 klo 15.

Lisätietoja (virka-aikana) antavat talouspäällikkö Jukka Laukkanen 040 515 0037, jukka.laukkanen@evl.fi sekä suntio Juha Hartikainen 0400 594 297 ja seurakuntamestari Vesa Ahonen 0400 371 467.

Kesätyönhakulomake (pdf)