Messu su 1.3. klo 10 srk-talossa, Parkkonen, Suomalainen.

USKONELÄMÄ: Tuhkakeskiviikon viikkomessu ke 26.2. klo 18 srk-talossa, Parkkonen, Arto Liukko. Seurakuntakerho ma 2.3. klo 9.30 päiväkeskus Ilonassa.

LAPSET/PERHEET: Perhekerho keskiviikkoisin klo 9.30- 11.15 srk-talon päiväkerhohuoneessa.

NUORET: Kuviskerho perjantaisin klo 13 kirjaston ulko-oven viereisessä tilassa. Kiinnostaako piirtäminen ja maalaaminen? Omia välineitä ei ole pakko olla mukana. Kerho on suunnattu alakouluikäisille lapsille ja nuorille.

MUSIIKKI: Yhteisvastuulaulajaiset to 5.3. klo 16.30 srk-talossa. Tule laulamaan toivelaulujasi. Tilaisuudessa mahdollisuus lahjoittaa Yhteisvastuukeräykselle. Kanttorina Arto Liukko.

LÄHETYS: Lohilahden lähetyspiiri ke 4.3 klo 12 Aino ja Aarne Revossa, Myllytie 89a.

APUA JA TUKEA: Diakoniapäivystykset tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-11 srk-talon diakoniatoimistossa.

MUUTA: Seurakuntalaisilta kaikille seurakuntalaisille ke 4.3. klo 18 srk-talossa. Juvan, Puumalan ja Sulkavan seurakuntien yhteistyö/ liitosselvitykseen liittyen. Mukana kehittämiskonsultti Sami Lahtiluoma, seurakunnan luottamushenkilöitä ja työntekijöitä. Kahvitarjoilu klo 17.30 lähtien. Tule kysymään ja keskustelemaan! Iltanuotiotilaisuus (kaikille avoin) pe 13.3. klo 18-20 Vilkaharjun viereisessä Hopeasaaressa. Ohjelmassa sulkavalaisten sotataipaleiden ja kotirintaman tapahtumien muistelua ja sotilaallinen iltahartaus. Ohjelmaosuus klo 18-18.30, jonka jälkeen tarjolla nuotiomakkaraa ja mehua. Paikalle pääsee autoilla Hopeasaarentietä pitkin kävelymatkan päähän. Jos säät sallivat ja lunta riittää, hiihtoladut kirkonkylästä pyritään tekemään hiihtäen saapuville. Järj. Sulkavan Reserviupseerit ry.

TIEDOKSI: Kirkkoherranvirasto auki maanantaisin ja tiistaisin klo 9-12.

Seurakunta palkkaa 16 v. täyttäneitä henkilöitä hautausmaatyöhön. Hakulomakkeita ja -ohjeita saatavana seurakunnan kotisivuilta (Info ja asiointi/Avoimet työpaikat) tai taloustoimistosta. Hakuaika päättyy pe 20.3. klo 15.