Koronavirusepidemian hidastamiseksi seurakunnan tapahtumat ja kokoontumiset on peruttu toukokuun loppuun asti.

Helluntain sanajumalanpalvelus ilman läsnäolevaa seurakuntaa su 31.5. klo 10, Rentola, Suomalainen. Jumalanpalvelusta voi seurata reaaliaikaisesti Sulkavan seurakunnan YouTube-kanavalta em. päivinä: https://www.youtube.com/channel/UC9gwbNU3Rekp2wjTS6gho-Q tai tallenteet voi katsoa myöhemmin. Jumalanpalveluksen saarna on luettavissa seurakuntatalon ja kirkon ovilta sekä seurakunnan Internet-sivuilta:  https://www.sulkavanseurakunta.fi/. Internet-sivun etusivulta on linkit seurakunnan YouTube-tilille ja Facebookiin. Siellä julkaisemme videoita ja kuvia. Siellä voidaan käydä myös keskustelua. Tule mukaan!

Lohikosken kirkko on avoinna su 31.5. n. klo 11-12 hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Pappi tekee kävelykierroksen Lohikosken hautausmaalla n. klo 10.45 jälkeen ja juttelee liikkeellä olevien ihmisten kanssa.

Ohjeet kotijumalanpalveluksen viettämiseksi: Virsi 125. Ps. 68:5-11, Jer. 31:31-34, Apt. 2:1-13, Joh. 14:15-21 Rukous: Tule, Pyhä Henki, ja lähetä taivaallisen valosi säteily. Tule, köyhien Isä. Tule, lahjojen antaja. Tule, sydänten valo, sinä paras lohduttaja, sielun suloinen vieras ja lämpö. Työssä sinä olet lepo, helteessä vilvoitus, murheessa lohdutus. Oi ihmeellinen valo, täytä uskollistesi sydämen syvyydet. Ilman sinua, Henki, ei mikään ole ihmisessä puhdasta. Pese se mikä on likaista, kastele se mikä on kuivaa, paranna se mikä on haavoittunut. Murra se mikä on kovaa, lämmitä se mikä on kylmää. Etsi kaikki eksyneet. Anna uskovillesi, sinuun luottaville, pyhät lahjasi. Anna uskon vahvistus, anna autuas loppu, anna ikuinen ilo. Virsi 119.

MUSIIKKI: Tule laulamaan! to 4.6. klo 16.30 Sulkavan kirkossa. Muista pitää turvaväli ja desinfioi kätesi ennen kun otat laulukirjat. Tervetuloa laulamaan yhdessä pitkästä aikaa! Tilaisuuteen voi osallistua myös striimauksen kautta srk:n YouTube-kanavalla.

MUUTA: Tapiolan saunavuoroja ei järjestetä kesän aikana. Resurssimme eivät riitä sellaiseen säännölliseen ammattimaiseen siivoukseen, jota yleisen saunavuoron avaaminen epidemia-aikana edellyttäisi.

KUULUTUS: Kirkkovaltuuston kokous ke 3.6. klo 19 Sulkavan kirkossa. Kokouksen asialista on yleisesti nähtävänä taloustoimistossa sen aukioloaikana yhden viikon ajan 27.5. lähtien. Tarkastettu pöytäkirja on yleisesti nähtävänä taloustoimistossa sen aukioloaikana 30 vrk 4.6. lähtien.

Seurakuntamme työntekijät palvelevat puhelimitse koronavirusepidemian hidastamiseksi. Ole hyvä ja vältä henkilökohtaista käyntiä seurakunnan tiloissa. Laitos- ja kotikäyntejä teemme toukokuun loppuun asti vain terveydenhuoltohenkilökunnan kanssa yhteisesti harkiten tärkeissä sielunhoitotilanteissa.

Kirkkoherra Hanne-Maaria Rentola, p. 0400 253 874. Seurakuntapastori Aleksi Parkkonen, p. 0400 749 491. Kanttori Katja Suomalainen, p. 0400 363 532. Lastenohjaaja Hanna Simpanen, p. 0400 475 132. Suntio Juha Hartikainen, p. 0400 594 297. Seurakuntamestari Vesa Ahonen, p. 0400 371 467. Emäntä Heli Hämäläinen, p. 0400 186 220.

Kirkkoherranvirasto auki puhelimitse maanantaisin ja tiistaisin klo 9-12, p. 015 471 056.

Taloustoimisto auki puhelimitse maanantaisin ja tiistaisin klo 9-12, talouspäällikkö Jukka Laukkanen, p. 040 515 0037.

Diakoniavastaanotto ajanvarauksella. Soita tai lähetä soittopyyntö tekstiviestinä (laita viestiin nimesi ja puhelinnumerosi), diakoni Anne Borén, p. 040 540 6738.