Lasimaalaus

Jumalanpalvelus

Sunnuntai on kristityille ensimmäinen päivä, ylösnousemuksen päivä ja Herran päivä, joka muistuttaa Jeesuksen ylösnousemuksesta.

Sunnuntaisin Sulkavan seurakunnassa vietetään jumalanpalvelus kello 10. Lämmityskaudella eli syyskuun alusta toukokuun loppuun jumalanpalvelus järjestetään seurakuntatalon seurakuntasalissa Vilkaharjuntie 1, joka on vihitty jumalanpalveluskäyttöön.

Kerran kuukaudessa jumalanpalvelus on Lohikosken kirkossa.

Messu

on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Ehtoollinen on kasteen lisäksi toinen luterilaisen kirkon pyhistä toimituksista eli sakramenteista. Ehtoollinen vahvistaa kasteessa alkanutta hengellistä elämää ja lupausta iankaikkisesta elämästä. Se on yhteyden, ilon ja kiitoksen ateria. Ehtoollinen on pyhä ateria. Leipä ja viini ovat Kristuksen todellinen ruumis ja veri. Kun vietämme ehtoollista, muistamme Jeesuksen kuolemaa ristillä. Hän kuoli ja kärsi rangaistuksen kaikkien ihmisten sijasta.

Raamattu-, rukous- ja lähetyspiirit

Sulkavan seurakunnassa kokoontuvat lähetyspiiri Lohilahdella. Seurakuntatalolla raamattuopetusta pitää pastori Erja Kalpio kerran kuukaudessa torstai-iltaisin.

kirkkoherra ja piispa jakavat ehtoollista
Ehtoollisen viettoa Sulkavan kirkossa messussa Mikkelinpäivänä 1.10.2017