Seurakuntatalo

Vilkaharjuntie 1, 58700 Sulkava
015471056

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto ovat avoinna ma-ti klo 9-12. Työntekijät tavattavissa sopimuksen mukaan ja tilaisuuksien aikana.

Seurakuntatalo

Seurakuntatalo on Sulkavan seurakunnan toiminnan keskus. Seurakuntatalossa on kirkkoherran virasto, jossa kanslisti palvelee esimerkiksi virkatodistus-, hautainhoito-, ja toimitusvarausasioissa. Talouspäällikön, kirkkoherran, diakonin, kanttorin, nuorisotyöntekijän, lastenohjaaja, emännän, suntion ja seurakuntamestarin työpisteet sijaitsevat seurakuntatalossa. Seurakuntatalon tärkein tila on kuitenkin seurakuntasali, joka on vihitty jumalanpalveluskäyttöön. Siellä vietetään jumalanpalveluksia lokakuun alusta huhtikuun loppuun. Seurakuntasali on monitoimitila, jossa vietetään viikottaisia tilaisuuksia ja monia tärkeitä juhlia. Yksityisten ihmisten juhlista tärkeimpiä ovat muistotilaisuudet. Myös kastejuhlia varten seurakuntasali on hyvä tila. Seurakuntatalossa on päiväkerhohuone ja yläkerrassa nuorisotila.

Seurakuntasaliin mahtuu noin 120 jumalanpalveluksen viettäjää. Pöytäpaikkoja pystytään kattamaan enintään 100:lle henkilölle.

Vilkaharjuntie 1, 58700 Sulkava

Ilmaisruokailu

Tarjolla hyvää arkiruokaa ja mukavaa seuraa!

Vilkaharjuntie 1, 58700 Sulkava

Perhekerho keskiviikkoisin seurakuntatalon päiväkerhohuoneessa klo 9.30-11.15
Tervetuloa mukaan

Seurakunta tarjoaa kaikille lapsiperheille myös Tukea arkeen-toimintaa:
- lastenhoitoa (voit jättää lapsesi lastenohjaajan huomaan 1-2h, jolloin
voit hoitaa asioita tai ladata akkuja)
- juttelukaveria
- tietoa seurakunnan toiminnasta