Seurakuntatalo

Vilkaharjuntie 1 , 58700 Sulkava
015471056

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto ovat avoinna ma-ti klo 9-12. Työntekijät tavattavissa sopimuksen mukaan ja tilaisuuksien aikana.

Seurakuntatalo

Seurakuntatalo on Sulkavan seurakunnan toiminnan keskus. Kirkkoherranvirasto sijaitsee seurakuntatalossa. Papit tai diakoni päivystävät kirkkoherranviraston puhelinta viraston aukioloaikoina (ma ja ti klo 9-12) esimerkiksi toimitusvarausasioissa. Haudanhoitoasioissa kannattaa ottaa yhteyttä talouspäällikköön. Jos asiasi koskee virkatodistusta, sukuselvitystä tai sukututkimusta, ota yhteyttä Kouvolan aluekeskusrekisteriin. Kirkkoherran, talouspäällikön, diakonin, kanttorin, nuorisotyöntekijän, lastenohjaajan, emännän, suntion ja seurakuntamestarin työpisteet sijaitsevat myös seurakuntatalossa.

Seurakuntatalon tärkein tila on kuitenkin seurakuntasali, joka on vihitty jumalanpalveluskäyttöön. Siellä vietetään jumalanpalveluksia lokakuun alusta huhtikuun loppuun. Seurakuntasali on monitoimitila, jossa vietetään viikottaisia tilaisuuksia ja monia tärkeitä juhlia. Yksityisten ihmisten juhlista tärkeimpiä ovat muistotilaisuudet. Myös kastejuhlia varten seurakuntasali on hyvä tila. Seurakuntatalossa on päiväkerhohuone ja yläkerrassa nuorisotila.

Seurakuntasaliin mahtuu noin 120 jumalanpalveluksen viettäjää. Pöytäpaikkoja pystytään kattamaan enintään 100:lle henkilölle.

Vilkaharjuntie 1, 58700 Sulkava

Päiväkerho 2,5-6-vuotiaille