Sanna Suutari (kuva: Philippe Gueissaz) on Sulkavan seurakunnan nimikkolähetti Kansanlähetyksen kautta. Hän työskentelee SAT-7 kristillisen satelliittiteleviosioverkoston tukitoiminnoissa Kyproksella.  SAT-7 työskentelee erityisesti sen eteen, että kristillinen sanoma tavoittaisi ihmisiä Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa.  Lisää tietoa voit lukea SAT-7 sivuilta: http://sat7.org/

 

Seurakuntamme nimikkolähetti Merja Kramsu työskentelee Suomen Lähetysseuran kautta Inkerin kirkon kansanvälisten asioiden sihteerinä Pietarissa. Voit lukea lisää Inkerin kirkosta seuraavasta linkistä: http://www.inkerinkirkko.fi/

 

Seurakuntamme rahoittaa myös kummilapsiprojektia Mauritaniassa Suomen lähetysseuran kautta ja yhtä terveydenhuollon työntekijää Pohjois-Afrikassa lähetysyhdistys Kylväjän kautta.  

Sulkavan seurakunnan omia nimikkolähettejä ovat Merja Kramsu Venäjällä Suomen Lähetysseuran kautta ja Sanna Suutari Kansanlähetyksen kautta. Lisäksi rahoitamme yhtä työntekijää Pohjois-Afrikassa lähetysyhdistys Kylväjän kautta. Suomen Lähetysseuran kautta olemme myös Mauritanian lasten kummeja.

Lähetystyö on ihmisten auttamista. Heille pyritään antamaan mahdollisuuksia ihmisarvoiseen elämään koulutuksen ja terveydenhuollon kautta. Lähetystyöhön kuuluu myös kristillisen ilosanoman kertominen.

Lähetys työalana Sulkavan seurakunnassa on aktiivinen. Lähetyksen toiminnan kautta keräämme varoja nimikkolähettiemme toiminnan rahoittamiseen. Välttämätöntä on myös lähettiemme puolesta rukoileminen. Lähetyspiirit, lähetyslounaat ja -myyjäiset ovat toiminnan ydintä. Tervetuloa mukaan lähettämään ja tekemään maailmasta vähän parempi paikka!