Perhe- ja päiväkerhot

 

Perhekerhot

Perhekerho järjestetään Sulkavan seurakunnan keskiviikkoaamuisin klo 9.30. Kerhoon kokoontuu lapsia ja vanhempia. Kerho on hyvin suosittu. Kerhossa pidetään alussa pieni hartaushetki. Sen jälkeen voi olla pieni laululeikki tuokio, jonka jälkeen on askartelua sekä vapaata leikkiä ja seurustelua. Perhekerhon ohjelmaan kuuluu myös seurakunnan tarjoamat kahvit, mehut ja välipala.

Päiväkerhot

Päiväkerhoa pidetään 2,5-5-vuotiaille lapsille. Päiväkerhon ohjelmassa on pieni hartaushetki, yhteisiä lauluja ja laululeikkejä sekä satutuokio. Vaihtelevasti tehdään luovaa toimintaa: askartelua, piirtämistä, vesivärimaalausta, muovailua. Toisinaan myös ulkoillaan. Kerhossa on paljon mukavia leluja, joilla vapaasti leikkiminen sisältyy kerho-ohjelmaan. Päiväkerhossa lapset syövät omat eväät.

Myös yhteisiä retkiä ja juhlia järjestetään perhe- ja päiväkerholaisille.

Arvot 

Perhe- ja päiväkerhot ovat Taivaan Isän lasten iloista yhdessäoloa, jonka avulla seurakunta antaa kasteopetusta lapsille ja tukea vanhemmille kristillisessä kasvatuksessa. Kerhossa pyritään tukemaan lapsen persoonallisuuden kehitystä, ohjaamaan lasta yhteistyöhön toisten lasten kanssa ja ymmärtämään ihmisten erilaisuutta.

 

Ota yhteyttä

Lastenohjaaja

Paikalla yleensä maanantaista torstaihin 8-14. Lomalla kesän, töissä 16.8.2021 lähtien.