Tule laulamaan!

Tule laulamaan! -otsikko kutsuu kaikkia lauluhaluisia laulamaan. Kunkin viikon kokoontumisaikataulut löytyvät Tapahtumat-osiosta tai Kirkollisista ilmoituksista. Peruslaulukirjat ovat virsikirja ja Viisikielinen, ja myös muuta aineistoa käytetään.

Kunkin kokoontumisen alussa on toivelaulukierros, jossa lauletaan jokaisen mukana olijan toivelaulu tai -virsi. Tämän jälkeen siirrytään 'maratonille': olemme jo kertaalleen laulaneet läpi Viisikielisen numero numerolta, ja adventtina 2017 aloitimme sen uudelleen alusta. Viisikielisen rinnalla laulamme virsikirjan vuoden 2016 lisävihkon virsiä yhtä jalkaa Viisikielisen numeroiden kanssa.

Tule laulamaan! -ryhmään osallistuminen ei edellytä minkäänlaista sitoutumista, vaan siihen voi tulla mukaan silloin kun siltä tuntuu. Ryhmä ei varsinaisesti tähtää esiintymisiin, mutta osallistuu laitosvierailuihin muun muassa Kauneimpien joululaulujen merkeissä. 100-vuotiaan Suomen itsenäisyyspäivän jumalanpalveluksessa ryhmän vakiojäsenet olivat mukana laulamassa Juhla-Finlandiaa kaikkiaan 101 laulajan kuorossa.