"Siellä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään." Matt.18:20

Sulkavan seurakunnassa ovet ovat aina avoimia nuorille. Nuorten toimintaa järjestetään erilaisten kerhojen ja tapahtumien kautta (keväällä 2020 kuviskerho ja myöhemmin keväällä myös boffauskerho). Tämän lisäksi rippikoulu, koululla vierailut ja päivänavaukset ovat keskeinen osa nuorisotyötä.

Seurakuntamme tapahtumakalenteri-sivulta löydät tarkemmat ajankohdat kuviskerholle ja muulle toiminnalle.

Sulkavan seurakunnalla on myös oma Instagram-tili joka löytyy hakemalla "Sulkavan seurakunta".

Jos sinulla on ajatuksia tai toiveita, joita haluaisit esittää, voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen aleksi.parkkonen@evl.fi tai laittaa viestiä/soittaa 0400 749491.

Nähdään koululla, kirjastolla ja miksei muuallakin!

Terveisin

Aleksi