"Siellä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään." Matt.18:20

Sulkavan seurakunnassa myös nuorille on oma paikkansa. Nuorten toimintaa järjestetään erilaisten kerhojen ja tapahtumien kautta (keväällä 2020 kuviskerho ja "Aleksi kahvittelee kirjastolla" -nuorisokahvila kirjastolla, myöhemmin keväällä myös boffauskerho). Tämän lisäksi rippikoulu ja siihen liittyvät tapahtumat ovat keskeinen osa nuorisotyötä.

Seurakuntamme tapahtumakalenteri-sivulta löydät tarkemmat ajankohdat kuviskerholle, nuorisokahvilalle ja muullekin toiminnalle.

Jos sinulla on ajatuksia tai toiveita, joita haluaisit esittää, voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen aleksi.parkkonen@evl.fi tai laittaa viestiä/soittaa 0400 749491.

Nähdään koululla, kirjastolla ja miksei muuallakin!

Terveisin

Aleksi