Joulupuukeräys tuo iloa ja valoa perheisiin

Sulkavalla järjestettiin 3.-11.12. Joulupuukeräys. Keräys tuo iloa ja valoa lapsiperheisiin, joilla ei ole mahdollisuutta toteuttaa lastensa joululahjatoiveita.

Jouluun kuuluvat ilo, hyvän mielen jakaminen ja muista ihmisistä huolehtiminen. Sulkavan sosiaalitoimen ja seurakunnan diakoniatyön järjestämällä Joulupuukeräyksellä autetaan tänäkin jouluna vähävaraisten perheiden lapsia ja nuoria. Samalla keräykseen osallistuville tarjottiin mahdollisuus kokea antamisen iloa.

Kiitos keräykseen osallistuneille!

Kaikki Joulupuukeräyksen lahjatoivekortit on haettu virastotalon Asiointipisteen joulukuusesta. Suuri määrä sulkavalaisia on osallistunut lahjatoivekorteissa olevien toiveiden toteuttamiseen. Lahjat ovat nyt saapuneet peruspalvelutoimistoon, josta ne toimitetaan lapsiperheisiin joulun alla. Sydämellinen kiitos kaikille teille, jotka osallistuitte keräykseen!

Sulkavan kunta ja Sulkavan seurakunta

Punaisia joulukynttilöitä