Joulupuukeräys toi iloa ja valoa perheisiin

Sulkavalla järjestettiin 3.-11.12. Joulupuukeräys. Keräys toi iloa ja valoa lapsiperheisiin, joilla ei ole mahdollisuutta toteuttaa lastensa joululahjatoiveita.

Jouluun kuuluvat ilo, hyvän mielen jakaminen ja muista ihmisistä huolehtiminen. Sulkavan sosiaalitoimen ja seurakunnan diakoniatyön järjestämällä Joulupuukeräyksellä autettiin vähävaraisten perheiden lapsia ja nuoria. Samalla keräykseen osallistuville tarjottiin mahdollisuus kokea antamisen iloa.

Kiitos keräykseen osallistuneille!

Kaikki Joulupuukeräyksen lahjatoivekortit haettiin virastotalon Asiointipisteen joulukuusesta. Suuri määrä sulkavalaisia osallistui lahjatoivekorteissa olevien toiveiden toteuttamiseen. Lahjat on toimitettu lapsiperheisiin joulun alla. Sydämellinen kiitos kaikille teille, jotka osallistuitte keräykseen!

Sulkavan kunta ja Sulkavan seurakunta

Punaisia joulukynttilöitä