Tule mukaan seurakunnan toimintaan

Ympäröivä todellisuus asettaa kirkolle ja seurakunnille uusia haasteita. Vanhoja keinoja tarvitaan, mutta myös pussillinen uusia. Yhdessä toimien pystytään luomaan uutta.

Kirkon vapaaehtoistoiminnassa seurakuntalaiset antavat lahjaksi aikaansa ja osaamistaan yhteiseksi hyväksi. Jos etsit mielekästä tekemistä, sinusta on mukava tutustua uusiin ihmisiin ja tahdot osallistua seurakunnan toimintaan tekemällä jotakin konkreettista, seurakunnan vapaaehtoistoiminnassa on paikka sinulle.

Sulkavan seurakunnassa on tarjolla monenlaista vapaaehtoistyötä. Mitä sinä haluaisit tehdä?

Kuvassa nainen suojaa punaisella sateenvarjolla ulkona kävelevää vanhusta liialliselta auringonpaisteelta.
Vapaaehtoistyö on arjen kristillisyyttä.
Kuvassa kolme yhteisvastuun keräysliiveihin pukeutunutta henkilöä keräyslippaat kädessä.
Yhteisvastuukeräys on vuosittainen diakonian suurkeräys, jossa moni vapaaehtoinen löytää mielekästä tekemistä.