Joulutoivekeräys

Sulkavalla järjestetään Joulutoivekeräys 1.-17.12.2021. Keräys tuo iloa ja valoa lapsiperheisiin, joilla ei ole mahdollisuutta toteuttaa lastensa joululahjatoiveita.

Jouluun kuuluvat ilo, hyvän mielen jakaminen ja muista ihmisistä huolehtiminen. Sulkavan kunnan, sosiaalitoimen ja seurakunnan diakoniatyön järjestämällä Joulutoivekeräyksellä pyritään auttamaan vähävaraisten perheiden lapsia ja nuoria. Samalla keräykseen osallistuville tarjotaan mahdollisuus kokea antamisen iloa. Keräykseen voivat osallistua yksityisten henkilöiden lisäksi esimerkiksi yritykset ja yhdistykset.

Vanhan kunnantuvan Va-Ku-Tu -kirpparilla (Kirkkotie 3) on joulukuusi, jonka oksille on ripustettu perheiden antamia lasten ja nuorten joululahjatoiveita. Perheiden lahjatoiveet on kerätty sosiaalitoimen perheille lähettämillä lahjatoivelistoilla. Yksittäisen lahjatoiveen hinta on enintään 50 euroa (rahaa ei kerätä). He, jotka haluavat osallistua Joulutoivekeräykseen, voivat käydä hakemassa joulukuusesta keskiviikosta 1.12. lähtien sopivan lahjatoivekortin (tai useammankin) ja hankkia kortissa mainitun tuotteen. Kuusesta kannattaa ottaa kuitenkin vain se/ne lahjatoivekortit, joiden hankkimisen arvelet olevan itsellesi mahdollista, jotta voisimme ilahduttaa mahdollisimman montaa joululahjan odottajaa.

Lahjan ostaja voi tuoda lahjan 17.12. mennessä paketoituna kuusesta ottamansa kortin kanssa kirpparille. Joulukuusessa ollut lahjatoivekortti on tärkeä kiinnittää lahjapakettiin narulla (ei teipillä), jotta lahja voidaan toimittaa oikeaan osoitteeseen. Keräyksen päätyttyä sosiaalitoimi jakaa lahjat koteihin. Kortissa olevaa toivomusta on syytä noudattaa tarkoin, koska se on perheen antama toive, joka tuo ilon saajalleen. Joulutoivekeräykseen osallistumalla voit antaa ja saada iloisen joulumielen.

Sydämellinen kiitos lahjastasi!

Joulutoivekeräykseen osallistumalla voit antaa odotetun joululahjan sulkavalaiselle lapselle.

Joulutoivekeräykseen osallistuminen:

• keräysaika 1.-17.12.2021

• nouda lahjatoive vanhan kunnantuvan Va-Ku-Tu -kirpparilta (Kirkkotie 3)

• hanki uusi tai toiveen mukainen lahja. Yhden lahjatoiveen enimmäishinta on 50 euroa. Rahaa ei kerätä!

• kiinnitä lahjatoivekortti pakettiin narulla (EI TEIPILLÄ). Näin tiedämme, mitä paketti sisältää ja mihin lahja on menossa

• palauta paketoitu lahja kirpparille 17.12. mennessä (huom. aukioloajat)

Järj. Sulkavan kunta, sosiaalitoimi ja seurakunnan diakoniatyö