Seurakuntavaalit

Seurakuntavaalit järjestettiin 18.11.2018 teemalla Minun kirkkoni. Vaaleissa äänestettiin kirkon ja sen 400 seurakunnan tulevaisuudesta.

Valtakunnanllinen äänestysprosentti oli 14,4 (edellisissä, vuoden 2014 vaaleissa, äänestysprosentti oli 15,5). Mikkelin hiippakunnan äänestysaktiivisuus jäi vähän valtakunnallista tasoa matalammaksi. Äänestysprosentti oli 12,8. Parantamisen varaa jää siis vielä seuraavia vaaleja silmällä pitäen. Sulkavan seurakunnassa äänestysprosentti oli 19,6. Luottamushenkilöiksi valittiin 15 henkilöä, joista uusia oli yhdeksän.

KIITOS KAIKILLE ÄÄNESTÄNEILLE!

Uudet luottamushenkilöt valittu

Sulkavan seurakunnan uudet luottamushenkilöt on nyt valittu seuraavaksi neljäksi vuodeksi. He päättävät siitä, millaisia linjauksia kotiseurakunnassamme seuraavina vuosina tehdään ja mihin varoja käytetään.

Luottamushenkilöt ovat näköalapaikalla, josta he tähyilevät moneen suuntaan. Heille tarjoutuu mahdollisuus ottaa puheeksi kirkon tulevaisuuden kysymykset, mutta myös kirkon varsinainen tehtävä ja sanoma. Nyt on hyvä aika virittää keskustelua myös oman seurakuntamme tulevaisuudesta. Katse tulevaisuuteen suunnattuna on hyvä jatkaa yhteistä matkaa.