Kirkkoneuvosto

Kirkkoneuvosto johtaa seurakunnan toimintaa, hoitaa sen taloutta ja omaisuutta. Kirkkoneuvosto valvoo seurakunnan etua, käyttää sen puhevaltaa ja tekee sopimukset seurakunnan puolesta. Kirkkoneuvosto valmistelee kirkkovaltuustossa käsiteltävät asiat, valvoo valtuuston päätösten laillisuutta ja panee sen päätökset täytäntöön.

Kirkkoherra toimii virkansa puolesta kirkkoneuvoston puheenjohtajana. Sulkavan seurakunnan kirkkoneuvostossa on puheenjohtajan lisäksi kuusi valittua jäsentä. Talouspäällikkö pitää kokouksissa pöytäkirjaa ja esittelee toimialaansa kuuluvat asiat. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana toimii kirkkoherra Hanne-Maaria Rentola.

Kirkkoneuvoston toimikausi on 2019 - 2020. Uusi kirkkoneuvosto valittiin 22.1.2019 pidetyssä kirkkovaltuuston kokouksessa.

Varsinaiset jäsenet 2019 - 2020 (sulkeissa henkilökohtainen varajäsen)

Rentola Hanne-Maaria, puheenjohtaja, kirkkoherra
Pikkusilta Toni, varapuheenjohtaja (Mikkonen Aku)
Jurvanen Tuula (Reinikainen Helga)