Sulkavan seurakunnassa on tarjolla monenlaista tekemistä

Seurakunta on yhteisö, jossa kaikki sen jäsenet on kutsuttu tukemaan toinen toistaan erilaisissa elämänvaiheissa ja toimimaan yhdessä. Jos etsit mielekästä tekemistä, jos sinulla on aikaa ja auttamisen halua, olet tervetullut mukaan toimintaan.

Jokaiselle löytyy varmasti mieluinen tapa toimia. Seurakunnan jokainen työala tarjoaa monenlaisia mielekkäitä tapoja toimia vapaaehtoisissa tehtävissä - Yhteisvastuun talkoolaisista kuorolaiseksi, lähetyspiirin vetäjästä kerhomummiksi. Jokaiselle löytyy jotakin. Tehtävät voit valita omien kykyjesi, halujesi ja käytettävissä olevan aikasi mukaisesti. Tule rohkeasti mukaan!

Muuta osaamista?

Jos et kuitenkaan löytäisi mieleistäsi tapaa toimia, voit esittää työntekijöillemme omia ideoitasi. Ota rohkeasti yhteyttä, kun haluat esittää ajatuksia seurakuntatoiminnan tai vapaaehtoistoiminnan toteuttamiseksi tai kehittämiseksi.

Mitä vapaaehtoistoiminta on?

• Vapaaehtoisena voit osallistua yksittäisiin tehtäviin tai tulla mukaan pitemmäksi aikaa. Voit itse määritellä antamasi ajan
  • Vapaaehtoistoiminnasta ei makseta palkkiota. Palkkio osallistumisesta on ihmisten kohtaaminen ja auttaminen sekä tekemisen ilo
  • Vapaaehtoistoiminta perustuu luottamukseen