Kuvassa virsikirja, joka on avattu virren 100 kohdalta.
Musiikki on läsnä seurakunnan toiminnoissa, niin ilon hetkissä kuin surussakin läpi elämän.

Musiikki ja kuorot

Musiikki on tärkeässä osassa seurakunnan tilaisuuksissa. Siksi tarvitsemme musiikista innostuneita aktiivisiksi toimijoiksi.

Kuorot, lauluryhmät, soittajat, säestäjät ja monenlaiset muut musiikin harrastajat ja esittäjät ovat tervetulleita seurakunnan toimintaan.

Musiikillisia lahjojasi tarvitaan mm.

• Erilaisissa jumalanpalveluksissa

• Muiden tilaisuuksien (esim. seurakuntaillat ja hartaushetket) toteutuksessa

• Kirkon kuorossa (myös yhteiset esiintymiset muiden kuorojen kanssa)

• Laulurymissä (kerää vaikka itse joukko innokkaita laulajia tai soittajia yhteen)

• Vierailijana esim. hoivakodeissa

Kysy, missä voit palvella lahjoillasi. Kerro ideasi...

Kirkkoherra, vs.

Vakituinen kirkkoherra Hanne-Maaria Rentola on opintovapaalla vuoden 2021. Kirkkoherran vapaapäivät vaihtelevat. Tarvittaessa laita viesti tai kiireisissä asioissa voit myös soittaa talouspäällikölle p. 040 5150037.

vt. kanttori

Kanttori työskentelee osa-aikaisesti (50%) ja viikonloppupainotteisesti. Hän vastaa sähköposteihin ja puhelimeen työpäivinään. Lomalla 2.-15.8.2021.