SYDÄMELLINEN KIITOS!

Helmikuun 3. päivänä avattu Yhteisvastuukeräys 2019 on päättynyt seurakunnassamme tapahtumien osalta. Helmi-huhtikuussa järjestetyt tilaisuudet ja talkoot tarjosivat jälleen monenlaista mukavaa ja mielekästä tekemistä talkoolaisille. Yhteisvastuun keräyslupa on voimassa ympäri vuoden, joten sinulla on halutessasi loppuvuonnakin vielä mahdollisuus lahjoittaa keräykseen tai järjestää ystäviesi kanssa tempaus Yhteisvastuun hyväksi.

Yhteisvastuu 2019 tukee lasten ja nuorten koulutusta Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Tänäkin keväänä suuri joukko sulkavalaisia osallistui keräyksen toteutukseen antamalla omaa aikaansa ja osaamistaan vapaaehtoisissa tehtävissä. Sulkavalla keräyksen viimeinen tempaus oli helatorstain aattona hieman sateisessa säässä järjestetty torirokka. Kosteahkosta kelistä huolimatta lounastajia kävi torilla runsaasti.

YV-keräys tuotti Sulkavalla tuotteiden myynnillä, eri tilanteineen ja tapahtumineen 3090 euroa.

SYDÄMELLINEN KIITOS TEILLE, ARKIENKELIT,
jotka talkoolaisina ja lahjoittajina halusitte olla luomassa toivoa ja muistuttamassa lähimmäisenrakkaudesta!

Yhteisvastuun torirokka Sulkavan torilla
YV-torirokka Sulkavan torilla

Yhteisvastuukeräys

Yhteisvastuukeräys on vuosittain toteutettava diakonian suurkeräys, johon osallistuvat seurakunnan kaikki työalat ja suuri joukko vapaaehtoisia.

Yhteisvastuukeräys haastaa ison joukon sulkavalaisia joka kevät antamaan omaa aikaansa ja osaamistaan vapaaehtoisissa tehtävissä. Suurin osa seurakuntamme Yhteisvastuun tapahtumista järjestetään helmi-toukokuussa, mutta keräyslupa on voimassa ympäri vuoden.

Liity sinäkin lähimmäisenrakkauden kansanliikkeeseen!

Kanna kortesi kekoon lipaskerääjänä, avusta seurakunnan yhteisvastuutapahtumien järjestämisessä tai järjestä omia tapahtumia ystäviesi kanssa Yhteisvastuun hyväksi.

Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi arkienkeliksi diakoniatyöntekijälle tai soittamalla vaikkapa seurakunnan kirkkoherranvirastoon. Jo tunti tai pari ajastasi on suureksi avuksi!

Ota yhteyttä, niin etsitään sinulle tehtävä, jossa voit palvella lahjoillasi

Diakoni

Päivystykset ilman ajanvarausta: ti - to klo 9-11 diakoniatoimistossa ja kerran kuukaudessa (kts. ajankohdat kirkollisista ilmoituksista) Lohirannan vanhustentalojen kerhohuoneessa (Lohirannantie 40, Lohilahti).

Kanslisti

Kirkkoherranvirasto on avoinna ma-ke klo 9-13.