Yhteisvastuun torirokka Sulkavan torilla
YV-torirokka Sulkavan torilla

Yhteisvastuukeräys

Yhteisvastuukeräys on vuosittain toteutettava diakonian suurkeräys, johon osallistuvat seurakunnan kaikki työalat ja suuri joukko vapaaehtoisia.

Yhteisvastuukeräys haastaa ison joukon sulkavalaisia joka kevät antamaan omaa aikaansa ja osaamistaan vapaaehtoisissa tehtävissä. Suurin osa seurakuntamme Yhteisvastuun tapahtumista järjestetään helmi-toukokuussa, mutta keräyslupa on voimassa ympäri vuoden.

Liity sinäkin lähimmäisenrakkauden kansanliikkeeseen!

Kanna kortesi kekoon lipaskerääjänä, avusta seurakunnan yhteisvastuutapahtumien järjestämisessä tai järjestä omia tapahtumia ystäviesi kanssa Yhteisvastuun hyväksi.

Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi arkienkeliksi diakoniatyöntekijälle tai soittamalla vaikkapa seurakunnan kirkkoherranvirastoon. Jo tunti tai pari ajastasi on suureksi avuksi!

Ota yhteyttä, niin etsitään sinulle tehtävä, jossa voit palvella lahjoillasi

Diakoni

Päivystykset ilman ajanvarausta: ti - to klo 9-11 diakoniatoimistossa ja kerran kuukaudessa (kts. ajankohdat kirkollisista ilmoituksista) Lohirannan vanhustentalojen kerhohuoneessa (Lohirannantie 40, Lohilahti).

Kanslisti

Kirkkoherranvirasto on avoinna ma-ke klo 9-13.