Yhteisvastuu 2019

Messu ja YV-keräyksen avaus srk-talossa su 3.2. klo 10

YV-kolehdit kinkereillä:
su 3.2. klo 10 srk-talossa
su 10.2. klo 13 Heikkurila-Ruottila, Sirpa ja Pasi Ruottisessa (Rasinmäentie 105)
su 17.2. klo 14 Lohilahden koulussa

Runojen ja laulujen ilta ke 27.2. klo 18 srk-talossa

Kolehti tuhkakeskiviikon messussa ke 6.3. klo 18

On hetki -Yhteisvastuukonsertti, Opekvartetti su 24.3. klo 15 srk-talossa
Vapaa pääsy, ohjelma 10 €, kahvio klo 14.30 alkaen 4. luokan leirikoulun hyväksi

Leivonnaisten ja YV-tuotteiden myyntiä su 31.3. messun jälkeen srk-talossa

YV-lipaskeräys S-market Sulkavassa ja K-market Wiljamissa ma 1.4., ke 3.4. ja pe 5.4. klo 9-17

YV-konsertti Tiittalan kartanossa la 6.4.
- klo 18 ovet avautuvat
- klo 18.45 Olavi Vastavirta

- klo 20.00 Trees
- klo 21.15 Baltix

YV-laulajaiset Kaartilankosken entisellä koululla to 11.4. klo 18
Järj. Sulkavan seurakunta ja Martat

YV-lipaskeräykset M-Rissasen pihalla, Lohilahdessa pe 26.4. klo 9-14

YV-lounas messun jälkeen srk-talossa su 28.4. n. klo 11.30

Torirokka Sulkavan torilla ke 29.5. alkaen klo 10. (sateen sattuessa srk-talossa).
Tarjolla hernekeittoa, pannarikahvit ja hyvää seuraa. Vapaaehtoinen maksu Yhteisvastuukeräykselle.
Musiikista vastaa Heikki Mikkonen Kansan Raamattuseurasta ja kanttori Kaija Ravolainen.
Järj. Sulkavan seurakunta, Martat ja KRS.

Osallistu keräykseen tulemalla talkoolaiseksi vaikka lipaskeräyksiin

tai keittiötehtäviin. Jokaiselle löytyy varmasti mieleinen tapa toimia mukavassa

porukassa. Ota yhteyttä: diakoni Anne Borén.

YHTEISVASTUUTUOTTEET

YV-tuotteita voit ostaa seurakuntatalolta siellä pidettävien tilaisuuksien yhteydessä tai kysymällä niitä diakoniatoimistosta tai kirkkoherranvirastosta niiden aukioloaikoina. Osta vaikka lahjaksi ystävälle. Tule tutustumaan valikoimiimme!

LAHOITTAMINEN OMAN SEURAKUNNAN YV-KERÄYKSEEN

Yhteisvastuukeräyksen rahalahjoitukset ohjautuvat Sulkavan seurakunnan keräystulokseen, kun painat alla olevaa "Lahjoita Sulkavan seurakunnan YV-keräykseen" -linkkiä.  Se ohjaa sinut sivulle, jonka alareunasta löydät oman seurakuntamme nettilahjoitusbannerin.

SYDÄMELLINEN KIITOS LAHJASTASI!

ONKO SINULLA IDEOITA YV-KERÄYKSEN TOTEUTUKSEEN?

Yhteisvastuukeräystä ovat vuosittain toteuttamassa kaikki seurakunnan työalat ja suuri joukko vapaaehtoisia. Myös sinua tarvitaan arkienkeliksi. Tule mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan keräystä. Sulkavan seurakunnan yhteisvastuun keräyspäällikkönä toimii diakoni Anne Borén. Ota rohkeasti yhteyttä!