Yhteisvastuukeräys Sulkavan seurakunnassa

Presidentti Sauli Niinistön avatessa helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina vuonna 2020 Yhteisvastuukeräyksen, emme osannneet aavistaa tuolloin millainen kevät oli edessä. Koronavirusepidemia mutkisti keräyksen toteuttamista. Mutta nyt sinulla on jälleen mahdollisuus antaa lahjasi vuoden 2021 keräykseen.

Koronavirusepidemia mutkisti vuoden 2020 keväällä Yhteisvastuukeräyksen toteuttamista, koska sosiaalisia kontakteja oli syytä kaikin tavoin välttää. Kevääksi suunnitellut tapahtumat ja tilaisuudet jouduttiin perumaan myös Sulkavalla. Kirkkolounas, Samoajien kirkkokonsertti, Tornion kaupunginteatterin vierailu, lipaskeräykset ja moni muu tilaisuus jouduttiin perumaan. ”70-vuotiaalle keräykselle kävi kuten muillekin 70-vuotiaille: käskettiin pysymään kotona. Tietysti tämä vaikuttaa merkittävästi keräyksen tulokseen”, Yhteisvastuun keräysjohtaja Tapio Luoma totesi.

Vuoden 2021 Yhteisvastuukeräys pureutuu ikäihmisten taloudelliseen ahdinkoon. Kampanjan valtakunnallinen avaus on 7.2.2021, mutta voit lahjoittaa Yhteisvastuukeräykseen jo nyt, vaikka tapahtumia ja lähikeräyksiä ei tällä hetkellä toteuteta. Voit osallistua keräykseen käyttämällä Sulkavan seurakunnan internetsivujen etusivulta (www.sulkavanseurakunta.fi) syyskuusta toukokuuhun löytyvää Yhteisvastuukeräyksen lahjoitusbanneria.

Kiitos lahjastasi!

Keräyslupa RA/2020/639, 1.9.2020 alkaen, voimassa toistaiseksi, Manner-Suomi, myöntänyt Poliisihallitus 29.5.2020.

Onko sinulla ideoita YV-keräyksen toteutukseen?

Yhteisvastuukeräystä ovat vuosittain suunnittelemassa ja toteuttamassa kaikki Sulkavan seurakunnan työalat ja iso joukko vapaaehtoisia. Myös sinua tarvitaan arkienkeliksi suunnittelemaan ja toteuttamaan keräystä.

Osallistu keräykseen tulemalla talkoolaiseksi, vaikka lipaskerääjäksi. Jokaiselle löytyy varmasti mieleinen tapa toimia mukavassa porukassa.

Sulkavan seurakunnan Yhteisvastuun keräyspäällikkönä toimii diakoni Anne Borén. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kuvassa nainen laittamassa rahaa yhteisvastuukerääjän lippaaseen.
Arkienkeleitä tarvitaan! Kanna kortesi kekoon yhteisvastuukerääjänä.