Yhteisvastuukeräys 2020
SULKAVAN SEURAKUNNASSA

Presidentti Sauli Niinistö avasi helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina, Kynttilänpäivänä, vuosittain toteutettavan diakonian suurkeräyksen, Yhteisvastuukeräyksen. Sulkavalla keräys tarjoaa monenlaisia tapoja auttaa perheitä Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Tervetuloa osallistumaan!

TAPAHTUMIA JA TILAISUUKSIA

• Kynttilänpäivän messu ja YV-keräyksen avaus srk-talossa su 2.2. klo 10, kolehti ja kirkkokahvit messun jälkeen (vapaaehtoinen maksu Yhteisvastuukeräykselle).

• Kolehdit Yhteisvastuukeräykselle:

Kolehti kinkereillä Telataipaleen ent. koulussa su 26.1. klo 11.30

Kolehti Heikkurila-Ruottilan kinkereillä Antti ja Eva Ruottisessa to 20.2. klo 17.

Kolehti tuhkakeskiviikon viikkomessussa ke 26.2. klo 18 srk-talossa.

Kolehti toisen pääsiäispäivän jumalanpalveluksessa ma 13.4. klo 10 srk-talossa.

• Yhteisvastuulaulajaiset to 5.3. klo 16.30 - 17.30 srk-talossa.

• Kirkkolounas ja kahvit su 22.3. messun jälkeen (n. klo 11.30) srk-talossa.

• YV-konsertti: Samoaja, su 22.3. klo 15 Sulkavan kirkossa.

Kokkolasta kotoisin oleva, kristillinen indieyhtye Samoaja, saapuu ensimmäisen kerran Sulkavalle yhteisvastuukeräyksen hengessä. Kauniista musiikista ja energisestä esiintymisestä tunnettu yhtye on kiertänyt useita kertoja mannerEuroopassa ja julkaisee maaliskuussa toisen albuminsa. Lippuhinta 5 e YV:n hyväksi. Tule nauttimaan hyvästä musiikista!

• Markuksen evankeliumi -kuvaelma pe 27.3. klo 18 Sulkavan kirkossa.
    Tornion kaupunginteatteri tulee Sulkavalle Pauli Mahlamäen johtamana ja esittää kuuluisan Markuksen evankeliumi -kuvaelman. Lähes kaksikymmentä vuotta evankeliumia tulkinnut Mahlamäki on esiintynyt ympäri ämpäri Suomea ja tulee vihdoin Sulkavallekin. Illan esitys on vapaa kaikenikäisille. Kestoltaan esitys on n. 2 tuntia. Esityksen päätteeksi voit antaa oman lahjasi Yhteisvastuukeräykselle.

• YV-lipaskeräykset S-market Sulkavassa ja K-market Wiljamissa ma 30.3., ke 1.4. ja pe 3.4. klo 9-17 sekä Kyläkauppa K-Rissasen pihalla Lohilahdessa pe 17.4. klo 9-15.

Keräyslippaissa MobilePay-numero, jonka kautta MobilePay-käyttäjät voivat antaa lahjoituksensa oman srk:n keräykseen.

• Torirokka Sulkavan torilla (sateen sattuessa srk-talossa) toukokuussa (ajankohta tarkentuu myöhemmin).

Tarjolla hernekeittoa, pannarikahvit ja hyvää seuraa. Vapaaehtoinen maksu YV-keräykselle.

LAHJOITTAMINEN OMAN SEURAKUNNAN YV-KERÄYKSEEN

Yhteisvastuukeräyksen rahalahjoitukset ohjautuvat Sulkavan seurakunnan keräystulokseen, kun painat alla olevaa "Lahjoita Sulkavan seurakunnan YV-keräykseen" -linkkiä.

SYDÄMELLINEN KIITOS LAHJASTASI!

ONKO SINULLA IDEOITA YV-KERÄYKSEN TOTEUTUKSEEN?

Yhteisvastuukeräystä ovat vuosittain suunnittelemassa ja toteuttamassa kaikki seurakunnan työalat ja iso joukko vapaaehtoisia. Myös sinua tarvitaan arkienkeliksi suunnittelemaan ja toteuttamaan keräystä.

Osallistu keräykseen tulemalla talkoolaiseksi, vaikka lipaskerääjäksi. Jokaiselle löytyy varmasti mieleinen tapa toimia mukavassa porukassa.

Sulkavan seurakunnan Yhteisvastuun keräyspäällikkönä toimii diakoni Anne Borén. Ota rohkeasti yhteyttä!

Sinä riität, kuva mieshenkilöstä ja leikkivistä lapsista
Yhteisvastuu 2020 tukee vanhemmuutta.