Kirkkoneuvosto

Kirkkoneuvosto johtaa seurakunnan toimintaa, hoitaa sen taloutta ja omaisuutta. Kirkkoneuvosto valvoo seurakunnan etua, käyttää sen puhevaltaa ja tekee sopimukset seurakunnan puolesta. Kirkkoneuvosto valmistelee kirkkovaltuustossa käsiteltävät asiat, valvoo valtuuston päätösten laillisuutta ja panee sen päätökset täytäntöön.

Kirkkoherra toimii virkansa puolesta kirkkoneuvoston puheenjohtajana. Sulkavan seurakunnan kirkkoneuvostossa on puheenjohtajan lisäksi kuusi valittua jäsentä. Talouspäällikkö pitää kokouksissa pöytäkirjaa ja esittelee toimialaansa kuuluvat asiat. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana ja oman toimialansa asioiden esittelijänä toimii kirkkoherra.

Kirkkoneuvoston toimikausi on 2021 - 2022. Uusi kirkkoneuvosto valittiin 16.12.2020 pidetyssä kirkkovaltuuston kokouksessa.

Varsinaiset jäsenet 2021 - 2022 (sulkeissa henkilökohtainen varajäsen)

Rentola Hanne-Maaria, puheenjohtaja, kirkkoherra (virkavapaalla)

Vihavainen Susanna, puheenjohtaja, vs. kirkkoherra 4.1.-31.12.2021

Kankkunen Pertti, varapuheenjohtaja (varajäsen Tiippana Jussi)