Rippileiri Vanamolassa

Rippileiri

Sulkavan seurakunnan rippileiri järjestetään 25.6.-2.7.2019. Joroisen Vanamolassa. Lähtö linja-autolla seurakuntatalon pihalta tiistaina 25.6. klo 8.00. Rippileiri päättyy 2.7. ja linja-auton on määrä olla takaisin Sulkavan seurakuntatalolla klo 14.00 tuona päivänä.
Jokaisella rippikoululaisella on oma henkilökohtainen rippikouluvihko, johon on kerätty merkintöjä. Tämä kortti tulee olla palautettuna viimeistään 25.6. rippileirille lähtiessä.
Konfirmaatioharjoitukset
5.7 klo. 13-15 Sulkavalla
5.7. klo. 16-17 Lohikoskella
Konfirmaatiot ovat seuraavasti. (Huom! Eri päivämäärät kirkkokohtaisesti!)
6.7. klo 14-16. Lohikosken kirkossa
7.7. klo 10-12. Sulkavan kirkossa
Konfirmaatiossa nuorenne siunataan alttarilla yhdessä muiden nuorten kanssa. Siunausta varten yksi nuoren kummeista voi osallistua alttarilla tapahtuvaan siunaukseen. Jotta jokaisella nuorella on kummi siunaamassa, muistakaa sopia asiasta hyvissä ajoin kummin kanssa.
Rippileirille lähtiessä riparilaisella olisi hyvä olla mukana seuraavat asiat:
? lakanat tai makuupussi sekä pyyhe
? hygieniatarvikkeet (hammasharja, hammastahna, deodorantti, suihkusaippuat yms.)
? riittävästi vaihtovaatteita ja uimavarusteet
? säänmukainen varustus (tarpeeksi lämmintä vaatetta, sadetta ja tuulta kestävää vaatetusta)
? muistiinpanovälineet
? henkilökohtaiset lääkkeet mikäli niitä on
? käteistä leirikioskia varten
Muuta huomioitavaa rippileiriin liittyen:
Rippileiri on savuton, joten rippileiriläisen tupakointia ei ole sallita. Leirille ei saa myöskään ottaa muita päihdyttäviä aineita. Jos leiriläiseltä löydetään tupakkatuotteita tai päihteitä hänen rippileirinsä päättyy siihen.
Energiajuomat eivät myöskään ole sallittuja leirillä.
Rippileirillä on yövahti rippileiriläisten turvallisuuden takaamiseksi ja yöunien varmistamiseksi. Yön ajaksi rippileiriläisiltä kerätään puhelimet talteen jotta yöunet eivät vaarannu senkään osalta.
Koska elämme netin ja sosiaalisen median aikakautta, päivitämme Sulkavan seurakunnan Instgram-tiliä leirin aikana säännöllisesti, jotta kotiväki voi seurata leirin etenemistä.
Tervetuloa rippileirille!
Aleksi Parkkonen Seurakuntapastori, puh. 0400 749 491