Apostolin kyydillä

Apostolin kyydillä

Sulkavan Soutustadion

Mikkelin hiippakunnan piispa Seppo Häkkinen vierailee Sulkavalla Apostolin kyydillä -tapahtuman merkeissä. Päiväohjelmaan sisältyy kirkkovenesoutua, jumalanpalvelus, yhteinen ruokailu sekä tutustumista erilaisiin liikuntalajeihin. Tervetuloa kaikki mukaan!

Sulkavan Soutustadionilla pidetään 8.9. Apostolin kyydillä -tapahtuma, jonka yhteydessä piispa Seppo Häkkinen vierailee paikkakunnalla. Päivä alkaa klo. 8 kirkkovenesoudulla. Piispa Häkkinen ja muut soutamisesta innostuneet lähtevät kyliltä jumalanpalvelukseen soutaen kirkkoveneillä. Soutulähtöpaikkoja ovat seuraavat:

Hakovirta, Kaipola, Pajasalmi ja Telalahti.

Ilmoittautumiset Esa Revolle, Kati Seppäselle, Heikki Joskittille, Lauri Siljanderille, Immo Härköselle tai Ari Kankkuselle soutuun liittyen.

Jumalanpalvelus soutustadionilla alkaa klo 10. Jumalanpalveluksessa saarnaa Seppo Häkkinen, liturgina on kirkkoherra Hanne-Maaria Rentola, avustajana seurakuntapastori Aleksi Parkkonen ja kanttorina Katja Suomalainen. Sen jälkeen on ruokailu ja mahdollisuus kokeilla erilaisia liikunta-aktiviteetteja. Tarjolla on muun muassa keppijumppaa, nyrkkeilyä, Eslin liikunta-agentit ohjaavat pelejä ja leikkejä sekä taikuri Samuel Piiroinen tekee temppuja.