Jumalanpalvelus ilman läsnäolevaa seurakuntaa

Tervetuloa jumalanpalvelukseen!

Jumalanpalvelus ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Saarna on luettavissa seurakuntatalon ja kirkon ovilta, ja seurakunnan Internet-sivuilta. Osia jumalanpalveluksesta pyritään lähettämään suoratoistona seurakunnan tai lisäämään myöhemmin tallenteena Sulkavan seurakunnan Youtube-kanavalla https://www.youtube.com/channel/UC9gwbNU3Rekp2wjTS6gho-Q.

Ohjeet kotijumalanpalveluksen viettämiseksi: Virsi 52 (lue tai laula). Lue Raamatusta Ps. 113:1-8, 1.Moos. 3:8-15, Gal: 4:3-7, Luuk. 1:39-45, mieti hiljaisuudessa lukemaasi, lausu uskontunnustus, virsi 50, rukoile: " Pyhä Jumala, Rukoilemme maamme, kansamme ja yhteisen maailmamme puolesta, perheemme ja läheistemme puolesta. Rukoilemme presidentin, hallituksen, kaikkien maamme johtajien puolesta. Rukoilemme nyt sairaina olevien, kaikkien kärsivien ja kuolevien lähimmäistemme puolesta. Rukoilemme niiden puolesta, joita sairaus pelottaa ja epätietoisuus tulevasta ahdistaa. Anna heille rohkeutta ja luottamusta sinun hoitoosi. Rukoilemme hoito- ja kriisityössä olevien puolesta. Anna heille viisautta ja voimaa kärsivien kohtaamiseen. Kiitämme kaikista niistä, jotka sinun työtovereinasi hoitavat ja parantavat sairaita ja kuolevia. Hoida rakkaudella luomakuntaasi. Auta meitä elämään rohkeasti sinuun turvaten. Ole meidän kanssamme elämässä ja kuolemassa. Kaikkivaltias Isä. Kiitos siitä, että kuulet pyyntömme. Ylistys olkoon sinulle nyt ja ikuisesti Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä." lausu Isä meidän ja Herran siunaus, virsi 600.

Sulkavan seurakunnan Youtube-kanava